Poetskisten VSI

Poetskisten voor het netjes bewaren van al jouw paardenborstels, paardenkammen en paardenshampoos. Diverse kleuren voor ieder wat wils. De kunststof poetskist is ook stevig genoeg om als opstapje te gebruiken. De mooie poetstassen van Oster zijn al rijkelijk gevuld en tevens erg mooi en...

Ervaar meer over Poetskisten VSI
1 artikel(en)
meer informatie
  • Slot voor o.a. opbergkast
  • In de vorm van paardenzadel
  • Cadeau voor paardenliefhebber
5,03
Nog 100+ in voorraad
1 artikel(en)

Poetskisten VSI

Poetskisten voor het netjes bewaren van al jouw paardenborstels, paardenkammen en paardenshampoos. Diverse kleuren voor ieder wat wils. De kunststof poetskist is ook stevig genoeg om als opstapje te gebruiken. De mooie poetstassen van Oster zijn al rijkelijk gevuld en tevens erg mooi en handig.

Om alle paardenborstels overzichtelijk bij elkaar te houden en op te bergen heeft bijna elke paardenbezitter wel een poetskist of poetstas. Poetskisten zijn er in vele soorten en maten. De meeste kunststof poetskisten zijn sterk genoeg om erop te staan en kunnen zo ook als opstapje gebruikt worden en bevatten veel vakjes waar ook de hoevenkrabber, elastiekjes en manenschaar in passen. Er zijn ook kleinere poetskisten die handzamer zijn voor bijvoorbeeld achter op de fiets. Ook een poetstas kan handig zijn met veel opbergmogelijkheden zodat de veel gebruikte borstels makkelijk te pakken zijn.


VSI is de afkorting van Vee-Service IDAC een groothandel welke onder verschillende merknamen eigen producten op de markt brengt. Het merk VSI bevat voornamelijk dierbenodigdheden voor koeien en schapen. Totaal zijn er ongeveer 500 artikelen van het merk VSI.