PBM's

Op zoek naar persoonlijke beschermingmiddelen voor op de boerderij? Onder deze categorie vindt u goede werkkleding, werkschoenen, werkklompen, rubberlaarzen en werkhandschoenen van de merken Dunlop, Gevavi, Grisport en Renet in diverse maten en kleuren. Ook veiligheidsartikelen zoals gehoorbeschermer,...

Ervaar meer over Persoonlijke bescherming Krutex
 
2 artikel(en)
meer informatie
  • Baarmoeder handschoen
  • Sterk, licht rekbaar
  • Met schouderstuk
Va. 31,95
Nog 7 in voorraad
meer informatie
  • Baarmoeder handschoen
  • Sterk, licht rekbaar
  • Lengte: 90cm
40,95
Nog 10+ in voorraad
2 artikel(en)

Persoonlijke bescherming Krutex

Op zoek naar persoonlijke beschermingmiddelen voor op de boerderij? Onder deze categorie vindt u goede werkkleding, werkschoenen, werkklompen, rubberlaarzen en werkhandschoenen van de merken Dunlop, Gevavi, Grisport en Renet in diverse maten en kleuren. Ook veiligheidsartikelen zoals gehoorbeschermer, veiligheidsbril en stofmasker & wegwerpartikelen als wegwerphandschoenen en wegwerp schoenovertrek. Verder vindt u ook laarzenreinigers. Bent u op zoek naar een unieke boxershort, neem dan even een kijkje bij de Boer Boer Boxers.


Krutex is onderdeel van Kruuse. Kruuse is een 100% familiebedrijf Deens bedrijf begonnen in 1896 en maakt veterinaire instrumenten, verbruiksartikelen, dier ziekenhuis apparatuur voor kleine en grote dieren om unieke accessoires voor huisdieren.Bekende merknamen van Kruuse zijn: BUSTER, KRUTEX en BOVIVET zorgen producten van hoge kwaliteit en functionaliteit voldoen aan de behoeften en eisen van de veterinaire beroepsgroep.

Wij verkopen van het merp Krutex wegwerp handschoenen. Lange latex wegwerp handschoenen met en zonder schouderstuk, ideaal voor baarmoederonderzoek (opvoelen) of inseminatie. Extra lange latex handschoenen voor optimale bescherming. De handschoenen zijn sterk en licht rekbaar met behoud van voldoende gevoel in de vingertoppen.