Werklaarzen

Bekijk hier ons assortiment rubberlaarzen, veiligheidslaarzen, thermolaarzen en kinderlaarzen. Bekend zijn de Dunlop werklaarzen in de maten 39 t/m 48. Werklaarzen van Dunlop worden al meer dan 100 jaar ontwikkeling en daarom is het merk de beste fabrikant op laarzen gebied. Om de ondersteuning van het...

Ervaar meer over Werklaarzen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Werklaarzen

Bekijk hier ons assortiment rubberlaarzen, veiligheidslaarzen, thermolaarzen en kinderlaarzen. Bekend zijn de Dunlop werklaarzen in de maten 39 t/m 48. Werklaarzen van Dunlop worden al meer dan 100 jaar ontwikkeling en daarom is het merk de beste fabrikant op laarzen gebied. Om de ondersteuning van het lichaam te optimaliseren zijn de laarzen voor dames en heren van Dunlop speciaal ontworpen met het oog op comfort, waardoor vermoeidheid minder wordt en de voeten, knieën en heupen ontlast worden. Door de vorm van de schacht en het materiaal dat rond het been zit zullen bij iedere stap de schokken worden geabsorbeerd.

Dunlop laarzen

Veiligheidslaarzen van Dunlop Purofort voldoen aan de hoogste veiligheidsklasse S5 en zijn voorzien van een stalen neus en stalen zool maar lopen uiterst soepel.

Voor schoenen die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen verwijzen wij u graag naar de categorie werkschoenen.