Persoonlijke bescherming en hygiëne

Onder de categorie Hygiëne in de stal en thuis vindt u onder meer: veiligheidsbril, stofmasker, wegwerphandschoenen, wegwerpoverall, schoenovertrek en citopogeen.

Stalhygiëne is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering voor zowel rundvee-, als varkensbedrijven. Een goede...

Ervaar meer over Hygiëne Krutex
 
2 artikel(en)
meer informatie
  • Baarmoeder handschoen
  • Sterk, licht rekbaar
  • Met schouderstuk
Va. 25,50
Nog 5 in voorraad
meer informatie
  • Baarmoeder handschoen
  • Sterk, licht rekbaar
  • Lengte: 90cm
32,95
Nog 10+ in voorraad
2 artikel(en)

Hygiëne Krutex

Onder de categorie Hygiëne in de stal en thuis vindt u onder meer: veiligheidsbril, stofmasker, wegwerphandschoenen, wegwerpoverall, schoenovertrek en citopogeen.

Stalhygiëne is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering voor zowel rundvee-, als varkensbedrijven. Een goede stalhygiëne voorkomt een te hoge bacteriedruk en komt daarmee de gezondheid van uzelf en uw veestapel ten goede. Zorg voor een goede wasgelegenheid, met voldoende (vloeibare) zeep, wees er alert op dat iedereen handen en onderarmen ruim met water en zeep wast na contact met de dieren of hun mest. Denk eraan dat mest ook op een hek kan zitten.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, schoenovertrek en maskers kunnen beschermen tegen ziektekiemen. Beschermingsmiddelen zijn nodig bij onvermijdbare, risicovolle werkzaamheden, zoals hulp bij een geboorte, aanraken van nageboortes of werken met dieren met een besmettelijke ziekte. Bekijk hier ons assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen en hygiëne.

Voor reinigingsmiddelen verwijzen wij u graag naar de categorie Reiniging & Ontsmetting.


Krutex is onderdeel van Kruuse. Kruuse is een 100% familiebedrijf Deens bedrijf begonnen in 1896 en maakt veterinaire instrumenten, verbruiksartikelen, dier ziekenhuis apparatuur voor kleine en grote dieren om unieke accessoires voor huisdieren.Bekende merknamen van Kruuse zijn: BUSTER, KRUTEX en BOVIVET zorgen producten van hoge kwaliteit en functionaliteit voldoen aan de behoeften en eisen van de veterinaire beroepsgroep.

Wij verkopen van het merp Krutex wegwerp handschoenen. Lange latex wegwerp handschoenen met en zonder schouderstuk, ideaal voor baarmoederonderzoek (opvoelen) of inseminatie. Extra lange latex handschoenen voor optimale bescherming. De handschoenen zijn sterk en licht rekbaar met behoud van voldoende gevoel in de vingertoppen.