PBM's

Op zoek naar persoonlijke beschermingmiddelen voor op de boerderij? Onder deze categorie vindt u goede werkkleding, werkschoenen, werkklompen, rubberlaarzen en werkhandschoenen van de merken Dunlop, Gevavi, Grisport en Renet in diverse maten en kleuren. Ook veiligheidsartikelen zoals gehoorbeschermer,...

Ervaar meer over Persoonlijke bescherming Vink
 
1 artikel(en)
meer informatie
  • Reinigt en desinfecteert
  • Voorzien van sproeiers
  • Met schraper
289,-
Nog 1 in voorraad
1 artikel(en)

Persoonlijke bescherming Vink

Op zoek naar persoonlijke beschermingmiddelen voor op de boerderij? Onder deze categorie vindt u goede werkkleding, werkschoenen, werkklompen, rubberlaarzen en werkhandschoenen van de merken Dunlop, Gevavi, Grisport en Renet in diverse maten en kleuren. Ook veiligheidsartikelen zoals gehoorbeschermer, veiligheidsbril en stofmasker & wegwerpartikelen als wegwerphandschoenen en wegwerp schoenovertrek. Verder vindt u ook laarzenreinigers. Bent u op zoek naar een unieke boxershort, neem dan even een kijkje bij de Boer Boer Boxers.


Het bedrijf Vink Elst ontwikkeld slimme oplossingen voor de veehouderij. Onder andere de veeverlosser en de koelift en kopsteun zijn populaire producten van Vink Elst.