Werkhandschoenen Active-Grip

Werkhandschoenen bieden onder bepaalde werkomstandigheden een uitkomst als de handen kwetsbaar zijn. Verschillende situaties vragen om verschillende soorten werkhandschoenen. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige kwaliteit handschoenen van het merk Kerbl...

Ervaar meer over Werkhandschoenen Active-Grip
1 artikel(en)
meer informatie
  • Goed 'fingerspitzengefühl'
  • Perfecte pasvorm
  • Maten: S, M, L, XL, XXL
Va. 8,95
In voorraad
1 artikel(en)

Werkhandschoenen Active-Grip

Werkhandschoenen bieden onder bepaalde werkomstandigheden een uitkomst als de handen kwetsbaar zijn. Verschillende situaties vragen om verschillende soorten werkhandschoenen. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige kwaliteit handschoenen van het merk Kerbl Keron.

Tuinhandschoenen

Een fijne tuinhandschoen is een ventilerende handschoen die aan de palmzijde waterdicht is en een goede bescherming biedt zonder dat u het gevoel verliest over wat u aan het doen bent. De tuinhandschoenen van Towa Active Grip, Towa Powergrab of Keron Garden hebben een goede pasvorm en zijn ideaal voor in de tuin.
De Active Grip werkhandschoenen geven je het gevoel dat je gewoon met je blote handen je werk kunt doen maar toch beschermd bent.