Werkoveralls VSI

Een werkoverall is ideaal, wanneer u uw werkkleding snel moet kunnen aantrekken. Het voordeel van werkoveralls is dat u uw eigen kleding er onder aan kunt houden. Uw kleding blijft schoon bij werkzaamheden waarbij het risico bestaat vies te worden. Onze Renet overalls zijn gemaakt van een stevig katoen...

Ervaar meer over Werkoveralls VSI
1 artikel(en)
meer informatie
  • Spatwater-dicht
  • Ritssluiting
  • Enkele malen te gebruiken
Va. 10,95
In voorraad
1 artikel(en)

Werkoveralls VSI

Een werkoverall is ideaal, wanneer u uw werkkleding snel moet kunnen aantrekken. Het voordeel van werkoveralls is dat u uw eigen kleding er onder aan kunt houden. Uw kleding blijft schoon bij werkzaamheden waarbij het risico bestaat vies te worden. Onze Renet overalls zijn gemaakt van een stevig katoen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor deze extra sterk zijn maar toch voldoende kunnen ademen. Dit zorgt ervoor dat deze werkoverall een lange levensduur heeft ook na veel wasbeurten. Veel bewegingsvrijheid door het elastiek in de rug. Voorzien van diverse handige zakken zoals: 2 diepe zijzakken, 2 intasten, 2 borstzakken met klep, duimstokzak en achterzak. Verkrijgbaar met drukknopen of rits in diverse kleuren en uitgebreid maten systeem.

Wegwerpoverall

In deze categorie vindt u ook de wegwerp overall. Verkrijgbaar in de kleuren wit of blauw. De wegwerpoverall is met elastiek aan de uiteinden en capuchon. En voor een water- en winddicht overall kunt u gebruik maken van een spuitoverall.

Wij verkopen ook kinderoveralls in rood en blauw vanaf maat 86 tot maat 164. Ideaal voor kinderen die graag spelen op de boerderij maar ook voor andere activiteiten waarbij de kleding beschermd moet worden zoals verven of kleien kan een overall voor een kind handig zijn.


VSI is de afkorting van Vee-Service IDAC een groothandel welke onder verschillende merknamen eigen producten op de markt brengt. Het merk VSI bevat voornamelijk dierbenodigdheden voor koeien en schapen. Totaal zijn er ongeveer 500 artikelen van het merk VSI.