•  

Pest-Stop Little Nipper Muizenval Hout

  • Snel en humaan
  • Oude vertrouwde muizenval
  • Hoge vangstpercentage
 
2,95
Nog 10+ in voorraad
Prijs excl. BTW:2,44

Little Nipper Muizenval Hout 1 stuks

De originele muizenval van hout. Wist u dat de originele en beste voor het eerst gemaakt is in 1897?

Onderscheidend en effectief, snel en humaan Indrukwekkend hoog vangstpercentage.

Hoe plaats je de Pest-Stop houten muizenval?

Zet de Pest-Stop houten muizenval neer op de plek die je uitgekozen hebt. Dat kan zijn op plekken waar u aangevreten verpakkingen hebt gevonden of waar muizenkeuteltjes liggen. Plaats de vallen daar waar de muizen lopen, meestal langs de muren. Het slimst is het om de muizenklem met de opening naar de wand gericht te plaatsen. Vergeet niet dat des te meer vallen je neerzet op de plekken waar de muizen veel komen, des te effectiever ze de muizen zullen vangen.

Leg eerst een lokaas op het valletje, bijvoorbeeld een kleine hoeveelheid pindakaas of lokpasta. Het is belangrijk om eerst een lokaas in de val te leggen. Nadat u de val gezet hebt, wil je er immers zo weinig mogelijk aan zitten. Kaas lijkt altijd een goed lokmiddel. Maar kaas is niet de beste manier om muizen te lokken. Pindakaas blijft beter plakken en is qua geur ook aantrekkelijker.

Laat de pin aan het uiteinde naar achteren wijzen van de veer af.

Trek de metalen beugel naar achteren naar de pin toe. Houd de beugel stevig vast zodat hij niet dichtklapt. Het zou vervelend zijn als uw vinger ertussen komt.

Houd de metalen beugel waaronder de muis vastgeklemd wordt met één hand naar beneden en leg de pin er met je andere hand overheen. Houd de metalen beugel stevig vast totdat je hem vastgemaakt hebt. Houd het metalen plaatje voorzichtig omhoog en laat de metalen beugel los.

Gratis handboek Muizen- en rattenbestrijding bij je bestelling

Wij hebben een heel mooi digitaal handboekje gemaakt met alles over ratten- en muizenbestrijding. In dit boekje komt alles aan bod van onderzoek tot alle verschillende mogelijkheden. Wanneer je dit boekje leest krijg je de kennis van een echte ongediertebestrijder en is kans op succes onvermijdelijk.

Gratis handboek vol met tips voor Ratten en muizenbestrijding
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Pest-Stop Little Nipper Muizenval Hout
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties Pest-Stop Little Nipper Muizenval Hout

  • Artikelnummer202407
  • EAN Code5014055000279