Schwestern der Nächstenliebe von Leavenworth Gesundheitssystem http://onlinepillen.ch/ bevorzugte Familie Gesundheitswesen Kirksville mo

PetSafe anti-Blafband

 
€ 63,95
Nog 1 in voorraad
Prijs excl. BTW: € 52,85

Blafband Petsafe

Anti-blafband elektrostatisch is geschikt voor alle soorten honden. De anti-blafband werkt door middel van een trilling die geactiveerd wordt wanneer een hond gaat blaffen.

De Bark Control Collar is een apparaatje aan een halsband, en reageert op het blaffen van de hond door middel van een contact puntje die de trillingen van de stembanden waarneemt.

Wanneer de hond blaft komt er een piepsignaal gevolgd door een lichte statische correctie. Deze correctie loopt automatisch op in 6 niveaus als de hond na de eerste correctie niet ophoudt met blaffen. De Bark Control Collar kan gebruikt worden als er meerdere honden zijn, maar het is beter de hond de eerste dagen apart te houden totdat hij gewend is aan de band.

  • Gebruik de Bark Control Collar NIET in combinatie met andere banden
  • Als u met uw hond gaat spelen doen dan de Bark Control Collar AF. Tijdens het spelen kan uw hond speels blaffen en dat hoeft NIET gecorrigeerd te worden.
  • Laat uw hond de Bark Control Collar NIET langer dan 12 uur achtereen de band dragen om irritatie te voorkomen
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen PetSafe anti-Blafband

PetSafe anti-Blafband

Eenvoudig om te doen en het werkt. De hond vindt het niet erg als hij de halsband om krijgt. Over het algemeen is het blaffen gestopt. Mocht die een keer toch blaffen krijgt ze een pieptoon te horen en stopt nu ook direct met blaffen.

Datum: 4 november 2010 Door: Ciska

Specificaties PetSafe anti-Blafband

  • Artikelnummer901205
  • EAN Code7298491076564
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!