PetSafe anti-Blafband

  • aanhoudend blaffen corrigeren
  • met lichte stroomstoot en piep
  • Gebruiken vanaf 8 maand
 
63,95
Nog 1 in voorraad
Prijs excl. BTW: 52,85

Last van onnodig blaffen van uw hond?

Met de anti-blafband van PetSafe ondersteun je je hond bij ongewenst gedrag, zodat hij weet wanneer zich rustig te gedragen. De elektrostatische anti-blafband is geschikt voor alle soorten honden vanaf 8 maanden oud en vanaf 3,6 kg. De anti-blafband werkt door middel van een trilling die geactiveerd wordt wanneer een hond gaat blaffen.

De Bark Control Collar is een apparaatje aan een halsband en reageert op het blaffen van de hond door middel van een contact puntje die de trillingen van de stembanden waarneemt.

Wanneer de hond blaft komt er een piepsignaal gevolgd door een lichte statische correctie. Deze correctie loopt automatisch op in 6 niveaus als de hond na de eerste correctie niet ophoudt met blaffen. De Bark Control Collar kan gebruikt worden als er meerdere honden zijn, maar het is beter de hond de eerste dagen apart te houden totdat hij gewend is aan de band.

Inclusief Batterij type RFA-67.

  • Gebruik de Bark Control Collar NIET in combinatie met andere banden
  • Als u met uw hond gaat spelen doen dan de Bark Control Collar AF. Tijdens het spelen kan uw hond speels blaffen en dat hoeft NIET gecorrigeerd te worden.
  • Laat uw hond de Bark Control Collar NIET langer dan 12 uur achtereen de band dragen om irritatie te voorkomen.
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen PetSafe anti-Blafband

PetSafe anti-Blafband

Eenvoudig om te doen en het werkt. De hond vindt het niet erg als hij de halsband om krijgt. Over het algemeen is het blaffen gestopt. Mocht die een keer toch blaffen krijgt ze een pieptoon te horen en stopt nu ook direct met blaffen.

Datum: 4 november 2010 Door: Ciska

Specificaties PetSafe anti-Blafband

  • Artikelnummer901205
  • EAN Code7298491076564