•  

Rapide Tech Wash 300ml of 5 liter

 

vanaf € 7,20

Productnaam

Prijs

Aantal

Rapide Tech Wash 300ml

€ 7,20 Excl. BTW: € 5,95
Niet in vooraad

Rapide Tech Wash 5 liter

€ 91,25 Excl. BTW: € 75,41
Niet in vooraad

Rapide Tech Wash 300ml of 5 liter

Een fijn wasmiddel om ademende waterdichte kleding zoals goretex, hardshell, softshell haar specifieke eigenschap te laten behouden, met handige doseerdop. Tevens zeer geschikt voor het wassen van paardendekens, sjabrakken etc.

Gebruiksaanwijzing Tech Wash Rapide

Flacon goed schudden. Trommel en wasbakje goed vrij maken van wasmiddelresten. Leg daarna het kledingstuk in de trommel en doe 40 ml. tech wash in het wasbakje. Kies het 30°C of 40 °C hoofdwasprogramma (raadpleeg altijd het wasvoorschrift op het textiellabel). Na afloop zeer goed naspoelen om wasmiddelresten volledig te verwijderen. Erg vuile plekken voorbehandelen met onverdunde tech wash. Ook te gebruiken als handwasmiddel (20 ml. op 10 liter water); gelijkmatig onderdompelen en zeer goed naspoelen. Gebruik daarna bij voorkeur een wasdroger op lage temperaturen (raadpleeg altijd het wasvoorschrift op het textiellabel) of aan de lijn laten drogen. Niet uitwringen.

Tip: bevestig de ene mouw (of pijp) aan de andere, om “binnenste buiten draaien” te voorkomen tijdens de behandeling en ritsen of klittenband sluiten. De oppervlakteactieve stoffen in dit preparaat voldoen aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid. (detergentenverordening ECno 648/2004). Bevat geen alkali en bleekmiddel.

Verkrijgbaar in handige verpakking met doseerdop of grootverpakking 5 liter.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Rapide Tech Wash 300ml of 5 liter
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties Rapide Tech Wash 300ml of 5 liter

  • Artikelnummerrapidetechwash
   
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!