•  

Rapide Tex Waterproof wash-in 300ml

 
€ 7,75
Niet in vooraad
Prijs excl. BTW: € 6,40

Rapide Tex Waterproof wash-in 300ml

Tex Waterproof Wash-in is een impregneermiddel dat al uw hightech (sport)kleding opnieuw vuil- en waterafstotend kan maken volgens de wash- in methode. Het herstelt de specifieke eigenschappen van deze ademende waterdichte kleding ook als u deze in de machine wast! Zeer effectief bij het waterafstotend maken van skikleding, fleece, goretex, soft- en hardshells etc. Raadpleeg altijd de was- en droogvoorschriften.

Gebruiksaanwijzing Rapide Waterproof wash-in

  • Machinewas: Was het kledingstuk eerst met Rapide Tech wash op 30° of 40°. De flacon goed schudden voor gebruik en ervoor zorgen dat het kledingstuk goed is uitgespoeld. Verwijder zeepresten uit het reservoir en vul het hoofdwas reservoir met 100 ml. Tex waterproof (2 doppen) voor 1 kledingstuk. Het kledingstuk mag kort gecentrifugeerd worden op een laag toerental of op een lage temperatuur in de droogtrommel. Dit activeert de waterafstotende werking (raadpleeg textiellabel). Vervolgens hangend na laten drogen.
  • Hhandwas: Doe 100 ml. in een wasbak voor slechts 1 kledingstuk en dompel deze regelmatig onder. Na een half uur de kleding met koud water goed uitspoelen tot water helder is. Voor drogen zie “Machinewas”.

Tip: bevestig de ene mouw of pijp aan de andere om binnenste buiten draaien te voorkomen, tijdens behandeling ritsen en klittenband sluiten.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Rapide Tex Waterproof wash-in 300ml
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties Rapide Tex Waterproof wash-in 300ml

  • Artikelnummer507767
  • EAN Code8714666055114
   
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!