Diervriendelijke Ratten vangkooi 27x9.5x9.5 cm

  • Vangsysteem tegen ratten
  • Gebruik eigen lokvoer
  • Gevangen rat kan je vrij laten
 
26,95 17,-
Nog 10+ in voorraad
Prijs excl. BTW:14,05

Rattenvangkooi

Metalen vangsysteem om ratten te vangen. Lok ratten met pindakaas of spek want dat vinden ze erg lekker en ruiken ze al van een grote afstand. U kunt ook een van onze lokpasta's gebruiken. Eenmaal in de rattenvangkooi gelokt en ze gaan knagen aan het lokaas vallen de deuren dicht en kan de rat er niet meer uit.

Afmetingen

  • 27 cm lang, 9,5cm breed en 9,5cm hoog

Bekijk de video hoe u de rattenkooi gebruikt

De diervriendelijke ratten vangkooi scherpzetten

Deze ratten vangkooi is gemakkelijk scherp te zetten. Door het draadje achter de pin te spannen zet je de kooi op scherp. Zodra het de rat tegen het pinnetje aanloopt valt het deurtje achter hem dicht.
De rat loopt natuurlijk niet zomaar naar binnen. Hij loopt alleen naar binnen als de vangkooi op de juiste plek staat. Plaats de kooi daarom op plekken waarvan u weet dat de rat daar geweest is. Ratten lopen vaak dezelfde route. Doe een beetje spek, pindakaas of lokvoer in de val om de rat naar binnen te lokken. 

De gevangen rat vrij laten

Wanneer u de rat gevangen hebt is het zaak hem weer vrij te laten. Doe dit enkele kilometers buiten bewoond gebied, anders hebben u of uw buren zo weer last van de rat. 

Gratis handboek Muizen- en rattenbestrijding bij je bestelling

Wij hebben een heel mooi digitaal handboekje gemaakt met alles over ratten- en muizenbestrijding. In dit boekje komt alles aan bod van onderzoek tot alle verschillende mogelijkheden. Wanneer je dit boekje leest krijg je de kennis van een echte ongediertebestrijder en is kans op succes onvermijdelijk.

Gratis handboek vol met tips voor Ratten en muizenbestrijding
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Diervriendelijke Ratten vangkooi 27x9.5x9.5 cm

matig

Ik had al een grotere rattenvangkooi, maar wou een kleinere voor bepaalde plekken in mijn melkveestal. Nou is de prijs er natuurlijk ook aan. Je hebt altijd een aantal typen ratten die wel op zon kooi afkomen. Vooral als er veel voer in de omgeving is is dit niet de geschikte kooi. In het hout blijft namelijk de geur van andere ratten hangen, evt. bloed van ratten als ze zich verwonden, waardoor nieuwe ratten niet meer erop afkomen. Ze komen er tot de helft inlopen eten daar het lokvoer op, maar komen niet verder. Ik vraag me af of een rat van 6 cm hoog en 10 lang ook kracht heeft om het klepje te openen, ik denk t wel als ze in paniek raken. De rattenklemmen met hetzelfde lokvoer, maispitten kwamen er wel 3 op af in dezelfde tijd. veiligheid van jezelf als je de kooi wil verplaatsen zodra je een rat hebt gevangen vindt ik slecht. Een rat kan zijn snuitje door het gaas heen krijgen en jouw daarmee bijten met risico op ziektes.

Datum: 18 september 2017 Door: Johan

jammer

De rattenval ziet er prima uit. Ik heb waarschijnlijk domme ratten. Ze hebben na 2 weken de weg naar de val nog niet weten te vinden.

Datum: 8 april 2017 Door: erik

Specificaties Diervriendelijke Ratten vangkooi 27x9.5x9.5 cm

  • Artikelnummer302145
  • EAN Code9001404239103
  • Toelatingvrij verkrijgbaar
  • Werkzame Stoffenn.v.t.
  • Bestrijden vanRatten
  • ToepassingLevend vangen