Redtop vliegenval

 
€ 23,75 € 19,95
Nog 50+ in voorraad
Prijs excl. BTW: € 16,49
 • Koop 4 voor € 17,95 per stuk en 

  bespaar 11%

Redtop vliegenval

Te gebruiken voor het wegnemen van vliegenoverlast buitenshuis of in stallen. De Redtop vliegenval bestaat uit een gele ring met een rode deksel. Onder deze ring wordt een plastic zak geplaatst waarin de lokstof (poeder) wordt aangebracht. De poeder dient te worden opgelost in 1 liter warm water. Vervolgens dient de Redtop vliegenval buiten of in de stal te worden opgehangen. Wanneer u hem buiten ophangt dan bij voorkeur op een zonnige plaats en uit de wind. De afstand tot gebouwen dient ongeveer 10 meter te zijn en tot rottingsplaatsen zoals mesthopen of composthopen minimaal 5 meter. De Redtop vliegenval bevat geen insecticide, éénmaal in de zak kunnen de vliegen er niet meer uit en zullen zij dood gaan. Afhankelijk van de hoeveelheid vliegen kan met 2 tot 3 zakken in het seizoen worden volstaan.

 • De RedTop vliegenval is de beste vliegenvangzak wereldwijd.
 • Geen chemicaliën, volledig veilig.
 • Groot volume, gaat lang mee.
 • Als de zak vol is gooi je hem gewoon weg.
 • Navul verpakkingen beschikbaar.
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Redtop vliegenval

it's all about the location

We hebben 4 dergelijke vallen aangekocht. Op 4 verschillende plaatsen uitgehangen. De ene was de volgende dag al zogoed als vol, de andere heeft na 10 dagen nog steeds amper een vlieg gevangen.
Mijn besluit is dat deze vallen echt goed werken ALS ze op de juiste locatie geplaatst zijn en dat is wel wat zoeken (of gewoon geluk hebben vanaf de eerste keer). Als de vallen niet goed vangen, verzet ze dan tot ze op een plaats komen waar ze echt goed werken.

Datum: 21 juli 2017 Door: Joe

werkt prima

Ben blij met deze aankoop. Na een paar dagen zat ie al bijna vol met blauwvliegen. Ik heb er 2, 1 bij huis en 1 bij de paardenstal in de zon op lichte plaats gehangen. dit helpt zeker.

Datum: 7 juni 2017 Door: ageeth

Werkt met mate

Ik heb er gelijk 4 besteld gezien de reviews, maar slechts op 1 zak komen de vliegen massaal af. In de stallen werkt het amper, te weinig zonlicht en de vliegen zitten op alles behalve de zak. Buiten werkt het beter, maar ook niet op alle (zonnige) plekken. De zak waar ze op af komen hangt onder een boom (wel een tochtige plek) in de tuin.

Reactie Macrovet
Wanneer je ongedierte probeert te vangen of dat nu vliegen, muizen, mieren of wat dan ook is het altijd een zoektocht naar de beste plekken. Dat is gewoon een kwestie van proberen. Voor de redtop is het in iedergeval van belang dat hij op een zonnige plek hangt maar ook niet te veel in de luwte

Datum: 21 juli 2016 Door: Esther

Specificaties Redtop vliegenval

 • SorteerOngediertebestrijding
 • Artikelnummer201501
 • EAN Code6003554000018
 • FabrikantRedtop
 • Toelatingvrij verkrijgbaar
 • Werkzame Stoffenseksuele lokstof
 • Bestrijden vanVliegen
 • ToediendingsvormOphangen op de plaatsen waar het meeste overlast is.
 • DoseringDe Redtop vliegenval bestaat uit een gele ring met een rode deksel. Onder deze ring wordt een plastic zak geplaatst waarin de lokstof (poeder) wordt aangebracht. De poeder dient te worden opgelost in 1 liter warm water. Vervolgens dient de Redtop vliegenv
 • ToepassingVal met lokstof
   
Product vragen

Vraag:

Ophangen op een zonnige plaats is geen probleem, echter uit de wind in (praktisch) onmogelijk. Adviseert u deze zak of de Flyzone? Vraag gesteld door: bas op 11 jul. 2018 16:44:00

Antwoord:

Wanneer de zak op een plek hangt waar het waait zal de vliegenval minder effect hebben. De vliegen houden niet van wind. Ze zullen er zodoende wanneer de zak op een tochtige plek hangt minder snel op de zak afkomen.
Probeer de vliegenzak op een windstille plek in de zon te hangen voor een optimaal effect.

Antwoord gegeven door: Stephan Wegman (Admin) op 12 jul. 2018 06:39:00