Rodi Clac Probloc 25 50gr bloklokaas

 • Snelle herkenning van opname
 • 1x lokdoos incl. 2x25gr blok lokaas
 • Werkzame stof: Difenacoum
 

Is dit niet helemaal wat u zocht? Bekijk hieronder alternatieven

12,49 8,99
Nog 50+ in voorraad
Prijs excl. BTW:7,43

Rodi Clac Probloc 25, muizengif in blokjesvorm

3 halen, 2 betalen

Probloc 25 van Rodi Clac is een gif in blokjesvorm tegen muizen en ratten, met de sterk werkzame stof Difenacoum. In deze verpakking zit 50 gram lokaas verdeeld over 2 zakjes van 25 gram. Inclusief een muizenlokdoos om de blokjes (verpakt in zakjes) in te leggen. Muizen nemen bloklokaas snel op wat inhoudt dat je snel van het muizenprobleem in huis of gebouw af zult zijn.

Hoe Probloc te plaatsen?

De beste plek om Rodi Clac Probloc 25 tegen muizen en ratten te plaatsen vind je door eerst onderzoek te doen. Kijk goed waar de muizen of ratten sporen hebben achter gelaten. Aangevreten verpakkingen, ontlasting en sporen van buikvet als je een rat in huis hebt. Muizen en ratten lopen eigenlijk altijd langs muren of obstakels. Ze zullen vrijwel nooit een kamer door het midden kruizen. Plaats het lokaas in de bijgeleverde voerdoos buiten bereik van (huis)dieren en kinderen.

Controleer om de 2 a 3 dagen of er aan het gif is gegeten. Vervang op- of aangegeten lokaas met Rodi Clac Probloc 100 gram navulling. Blijf het lokaas tegen muizen en ratten aanvullen tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt. Muizen en ratten sterven enkele dagen (3-5) na opname. Als je idee hebt meerdere muizen in huis te hebben raden wij aan nog een lokdoos met muizengif te plaatsen. Let op plaats muizenlokdozen om de 2 meter.

Waarom blok lokaas gebruiken?

Muizengif in blokvorm kenmerkt zich doordat het een snelle herkenning van opname geeft door het zien van knaagsporen. De blokjes zijn zeer geschikt om te gebruiken in vochtige ruimten zoals een kelder, keuken of een andere vochtige plek. Tot slot zijn de blokken makkelijk te bevestigen en worden niet makkelijk weggesleept. Hierdoor kan het veilig gebruik worden in de buurt van kinderen of huisdieren. Dit lokaas is hygiënisch verpakt in kant-en-klaar zakjes. De zakjes met het lokaas niet openen! De muizen bijten hier zelf doorheen.

Wat zijn de kenmerken van Difenacoum?

Het gif wat in Probloc 25 van Rodi Clac zit is zeer dodelijk voor muizen. De meeste muizen zijn nog niet resistent voor de werkzame stof Difenacoum. Wanneer een muis of rat dit vergif een aantal dagen achter elkaar binnenkrijgt, zorgt dit voor stollingsproblemen met het bloed. Door Difenacoum kan het bloed niet stollen, waardoor de muis of rat snel sterft.

Gebruik biociden en gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie en handel hiernaar.

Gratis handboek Muizen- en rattenbestrijding bij je bestelling

Wij hebben een heel mooi digitaal handboekje gemaakt met alles over ratten- en muizenbestrijding. In dit boekje komt alles aan bod van onderzoek tot alle verschillende mogelijkheden. Wanneer je dit boekje leest krijg je de kennis van een echte ongediertebestrijder en is kans op succes onvermijdelijk.

Gratis handboek vol met tips voor Ratten en muizenbestrijding

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Rodi Clac Probloc 25 50gr bloklokaas

Prima lokdoos

Stevige lokdoos.

Datum: 7 maart 2022 Door: Ruud

Specificaties Rodi Clac Probloc 25 50gr bloklokaas

 • SorteerOngediertebestrijding
 • Artikelnummer200017
 • EAN Code5410560003451
 • KleurRood
 • FabrikantRodi Clac
 • ToelatingNL-0018793-0000
 • Werkzame StoffenDifenacoum 25 ppm
 • Bestrijden vanMuizen
 • ToediendingsvormLokaasdozen dienen te worden geplaatst in de onmiddellijke nabijheid van waar knaagdieractiviteit is waargenomen.
 • ToepassingVal met lokstof