Aesculap Scheerkoppen

De Aesculap is een kwaliteitsmerk van B.Braun. Een van origine Duitse fabrikant van medische instrumenten voor ziekenhuizen en dierenartsen. Naast de veterinaire instrumenten zijn ze ook bekend om hun zeer professionele scheermachines en tondeuses voor dieren. Ervaar meer over Aesculap Scheerkoppen

 
1 artikel(en)
meer informatie
  • Om scheerkoppen af te stellen
  • T.b.v. Favorita scheerkoppen
  • Altijd de juiste spanning
Va. 25,95
In voorraad
1 artikel(en)

Aesculap Scheerkoppen

De Aesculap is een kwaliteitsmerk van B.Braun. Een van origine Duitse fabrikant van medische instrumenten voor ziekenhuizen en dierenartsen. Naast de veterinaire instrumenten zijn ze ook bekend om hun zeer professionele scheermachines en tondeuses voor dieren. Bekijk hier alle Aesculap tondeuses.

Voor een Aesculap zijn verschillende scheermessen verkrijgbaar voor het korter scheren of het scheren van sterk vervuilde vachten. De scheerkop van de Aesculap is zeer eenvoudig te verwisselen.

Aesculap heeft een ruime keus aan scheerkoppen

Er zijn ruim 16 verschillende soorten scheerkoppen. Hieronder geven we je een korte uitleg over de verschillende scheerkoppen.

Het scheren van oren, het hoofd en de liezen

Deze gebieden wil je misschien wat korter scheren dan de rest. Een scheerkop van 1mm zoals de GH712 (fijn) of de GT736 is dan een goed alternatief om bij te bestellen.

Het scheren van de poten

Het kan lastig zijn om de poten van jouw hond te scheren met een normale scheerkop. Aesculap heeft een speciale scheerkop ontwikkeld voor de poten, namelijk de GT772 (0.7mm) . Deze speciale scheerkop is 1/3 zo breed als een normale scheerkop waardoor je veel makkelijker de pootjes en tussen de teentjes kunt scheren.

Het scheren van de huid

Er kunnen verschillende redenen zijn dat u op de huid moet scheren. Bijvoorbeeld een dierenarts die de hond moet opereren. Of bij onderzoeken op een universiteit. Voor het echt helemaal kaal scheren zijn er ook een aantal scheerkoppen beschikbaar zoals de GH703 welke scheert op 0.1MM of de GH700 die zelfs scheert op 0.05MM.

Tips en trucs

Macrovet.nl is al jarenlang ervaren in vachtverzorging. Heeft u een speciale vraag over uw hond of over de vacht van uw hond? Neem gerust contact met ons op! Lees bijvoorbeeld onze blog over Scheer tips voor honden of hoe u de vacht van uw hond het best kunt verzorgen.