Clipr. scheerkoppen

De Clipr. Is een professioneel en kwalitatief scheermachine. Die zeer goed is voor het scheren van jouw dieren. Zo heeft de Clipr. Een universeel Snap-On scheersysteem. Met wel 15 verschillende scheerkoppen. Met elk zijn eigen scheer type/manier.

Clipr. scheerkoppen zijn voor het universele snap-on...

Ervaar meer over Clipr. scheerkoppen

1 artikel(en)
meer informatie
Aanbieding Clipr Horse Blade 2.4mm
  • Scheren en toiletteren
  • Paarden
  • Scheerlengte 2,4 mm
60,95 47,-
Nog 7 in voorraad
1 artikel(en)

Clipr. scheerkoppen

De Clipr. Is een professioneel en kwalitatief scheermachine. Die zeer goed is voor het scheren van jouw dieren. Zo heeft de Clipr. Een universeel Snap-On scheersysteem. Met wel 15 verschillende scheerkoppen. Met elk zijn eigen scheer type/manier.

Clipr. scheerkoppen zijn voor het universele snap-on scheersysteem

Het universele snap-on scheerkoppensysteem ook wel het A5 style scheerkoppen systeem genoemd. Alle Clipr. Snap-On scheerkoppen passen op de Clipr. Ultimate maar ook op de tondeuses van andere merken die ook voorzien zijn van het universele Snap-On scheerkoppensysteem. Een aantal merken die ook het snap-on systeem op veel modellen gebruiken zijn: Andis, Oster, Whal, moser, Heiniger, Laube, Furzone, Liveryman, Kerbl en thrive tondeuses.

Algemene informatie over de Clipr. scheerkoppen

De Clipr. Snap-On tondeuse kopjes Deze tondeuse kopjes zijn gemaakt van een hoge kwaliteit high-carbon staal. Het materiaal van dit staal zorgt ervoor dat het snijmes 75% koeler en langer scherp is dan bij normaal staal.

Hoe krijg je een betere scheer ervaring?

Voor een soepelere/betere scheerervaring is zijn een verschillende dingen belangrijk zoals: De onderhoud belangrijk. Onderhoud zoals het in smeren van de scheerkoppen voor en na elke 5-10 minuten tijdens het scheren. Hierdoor krijg je een soepelere en betere scheer ervaring. Wanneer de scheerervaring van de messen verslechtert zijn de messen bot en moeten ze dus geslepen worden.

Niet allen de onderhoud belangrijk. Ook is het belangrijk dat je de juiste scheerkop gebruikt. Wil jij jouw hond scheren, maar weet je niet welke scheerkop het beste hiervoor is? Kijk dan goed naar de vacht van je hond. Heeft jouw hond en vacht die makkelijk te kammen is met een fijne kam, dan is het een makkelijke vacht om te scheren en kan je een scheerkop gebruiken waarvan de tandjes dicht op elkaar zitten. Een voorbeeld van zo'n scheerkop is de scheerkop Clipr. Ultimate A5 Blade 10 1,6mm deze word meestal standaard op de tondeuses meegeleverd.

Het schoonmaken van de Clipr. Snap-On tondeuse kopjes.

Voor een langere levensduur van de scheerkop zelf en de snijmessen.is het belangrijk om na het gebruik van de Clipr. Snap-On tondeuse dat de kopjes goed worden schoongemaakt. Het schoonmaken van de scheerkoppen is gemakkelijk te doen door ze na het scheren van de tondeuse af te halen en schoon te maken, na het schoonmaken maak je ze droog en vet je ze opnieuw in met olie. Berg vervolgens de scheerkop op een droge warme plaats op. Zo voorkom je dat het materiaal gaat roesten of oxideren.

Kom je er nog niet uit?

Kom je na het lezen van deze informatie er nog steeds niet uit? Maar met een beetje hulp van ons komen we er samen zeker wel uit. Neem bij vragen daarom ook contact met ons op. Of chat nu live met ons.