Hondenbad Oster Pet

Wanneer je hond na een lange tijd op de modder rolt of vies is geworden, kun je het best gebruik maken van een hondenbad. Door het gebruiken van een hondenbad wordt jou douche of bad niet vies, en is een hondenbad veel hygiënischer dan wanneer je bijvoorbeeld je pup in de keukengootsteen gaat wassen. Een hondenbad is veel ...

Ervaar meer over Hondenbad Oster Pet
1 artikel(en)
meer informatie
  • makkelijk uw hond wassen
  • snel vanwege douchekop
  • met ingebouwde shampoo
Va. 14,95
In voorraad
1 artikel(en)

Hondenbad Oster Pet

Wanneer je hond na een lange tijd op de modder rolt of vies is geworden, kun je het best gebruik maken van een hondenbad. Door het gebruiken van een hondenbad wordt jou douche of bad niet vies, en is een hondenbad veel hygiënischer dan wanneer je bijvoorbeeld je pup in de keukengootsteen gaat wassen. Een hondenbad is veel efficiënter te gebruiken wanneer je hond veel vacht verliest of wanneer je hond in de rui is.

De geschiedenis van Oster® begint in 1924 toen de heer John Oster een kans zag in de tondeuse markt. Het nieuwe product was een motor aangedreven tondeuse voor honden. Al snel werd The John Oster Manufacturing Company een fabrikant voor professionals in de verzorging industrie. Macrovet verkoopt ​​een volledige lijn van Oster tondeuses, Oster onderdelen Oster borstels en Oster shampoos.

Oster Pet vachtverzorging

Niets dan het beste voor de vachtverzorging van uw hond en kat. De producten van Oster Pet voor de vacht staan voor degelijke, professionele kwaliteit. Alles wat u voor de hondenvacht nodig heeft vindt u hier. De uitgebreide Premium collectie borstels en kammen staan voor kwaliteit, optimale afwerking en goede,degelijke handgreep. Voor het verzorgen van de nagels van honden heeft Oster nagelverzorgingsproducten. Voor het wassen van honden is het belangrijk om een speciale hondenshampoo te gebruiken die de hondenvacht en -huid goed beschermt en niet irriteert.