Oster Scheerkoppen Andis

Een Oster tondeuse is een bekende en oerdegelijke tondeuse van een goede kwaliteit.

De enorme variëteit Oster scheerkoppen

De vele soorten en maten zullen we hieronder kort benoemen:

 
1 artikel(en)
meer informatie
Aanbieding Skiptooth scheerkoppen voor dikke vachten
  • Verspringende lange/korte tanden
  • Extra grof voor dikke vachten
  • Keuze uit verschillende lengtes
Va. 65,95 Va. 49,-
In voorraad
1 artikel(en)

Oster Scheerkoppen Andis

Een Oster tondeuse is een bekende en oerdegelijke tondeuse van een goede kwaliteit.

De enorme variëteit Oster scheerkoppen

De vele soorten en maten zullen we hieronder kort benoemen:

Pro Scheerkoppen

Heeft uw hond een dikke, vervilte vacht? Gebruik de SkipTooth scheerkop

De verspringende tanden zorgen voor een beter scheergemak. Door de verschillende lengtes van de tanden kammen deze scheerkoppen makkelijker door de vacht waardoor hij makkelijker scheert. Bekijk hier alle SkipTooth scheerkoppen.

Advies nodig?

Al ruim 30 jaar is onze familie importeur van Oster tondeuses in Nederland. We zijn als het ware opgegroeid met Oster en kennen het merk van de hoed en de rand. Dus heb je vragen of heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op of lees één van onze blogs: ‘Hoe trim ik mijn hond zelf?’ en de ‘Do’s en Don’ts voor het trimmen van je hond’.


Andis is ontstaan toen Mathew Andis werkte bij een autobedrijf als een instrument maker en hij besloot om te vertrekken om zijn eigen bedrijf te starten. John Oster en Henry Meltzer kwamen naar zijn huis en vroegen om partners te worden. Andis OM Manufacturing werd geboren rond 1920-1921. Deze samenwerking duurde ongeveer een jaar. Totdat de 3 uit elkaar gingen, elk begon zijn eigen bedrijf. Andis ontwikkelde snel de Andis elektrische tondeuse en begon Andis Clipper Company en dat uiteindelijk uitgegroeid tot Andis Company van vandaag, die officieel werd opgericht in het jaar 1922.

Innovatie scheermachines

Andis wil blijven innoveren met nieuwe producten, wat hun markten willen luisteren naar echte waarde voor al hun markten te brengen, en heel eenvoudig, om producten die mensen er beter uitzien en zich beter voelt leveren. De vierde generatie heeft een strategisch planningsproces dat is een manier van leven ontwikkeld, het begeleiden van de onderneming samen met haar visie, terwijl het trouw aan zijn erfenis en wortels blijven.

Andis blijft wereldwijd groeien. Bijna 80 jaar geleden Andis geïntroduceerde producten naar Europa en vandaag deze producten zijn verkrijgbaar in 90 landen over de hele wereld. Kappers, stylisten, trimmers, consumenten overal blijven bereiken voor Andis tondeuses, trimmers, drogers, messen, krultangen en stijltangen wanneer ze willen vertrouwen op de best presterende gereedschappen. Met meer productinnovatie, een lange termijn strategie en de drive van een toegewijde medewerkers zullen er veel meer grote dingen door Andis Company gemaakt worden.

Assortiment Andis

Wij verkopen een breed assortiment Andis producten. Door jarenlang ervaring kunnen wij u goed adviseren over de Andis tondeuses, scheerkopjes en opzetstukken. Ook voor het slijpen van uw Andis scheerkopje bent u bij ons aan het goede adres.