Onderdelen Heiniger Andis

Bekijk en bestel hier alle nieuwe onderdelen voor uw Heiniger scheermachine. De meeste Heiniger onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar.


Andis is ontstaan toen Mathew Andis werkte...

Ervaar meer over Onderdelen Heiniger Andis
 
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Onderdelen Heiniger Andis

Bekijk en bestel hier alle nieuwe onderdelen voor uw Heiniger scheermachine. De meeste Heiniger onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar.


Andis is ontstaan toen Mathew Andis werkte bij een autobedrijf als een instrument maker en hij besloot om te vertrekken om zijn eigen bedrijf te starten. John Oster en Henry Meltzer kwamen naar zijn huis en vroegen om partners te worden. Andis OM Manufacturing werd geboren rond 1920-1921. Deze samenwerking duurde ongeveer een jaar. Totdat de 3 uit elkaar gingen, elk begon zijn eigen bedrijf. Andis ontwikkelde snel de Andis elektrische tondeuse en begon Andis Clipper Company en dat uiteindelijk uitgegroeid tot Andis Company van vandaag, die officieel werd opgericht in het jaar 1922.

Innovatie scheermachines

Andis wil blijven innoveren met nieuwe producten, wat hun markten willen luisteren naar echte waarde voor al hun markten te brengen, en heel eenvoudig, om producten die mensen er beter uitzien en zich beter voelt leveren. De vierde generatie heeft een strategisch planningsproces dat is een manier van leven ontwikkeld, het begeleiden van de onderneming samen met haar visie, terwijl het trouw aan zijn erfenis en wortels blijven.

Andis blijft wereldwijd groeien. Bijna 80 jaar geleden Andis geïntroduceerde producten naar Europa en vandaag deze producten zijn verkrijgbaar in 90 landen over de hele wereld. Kappers, stylisten, trimmers, consumenten overal blijven bereiken voor Andis tondeuses, trimmers, drogers, messen, krultangen en stijltangen wanneer ze willen vertrouwen op de best presterende gereedschappen. Met meer productinnovatie, een lange termijn strategie en de drive van een toegewijde medewerkers zullen er veel meer grote dingen door Andis Company gemaakt worden.

Assortiment Andis

Wij verkopen een breed assortiment Andis producten. Door jarenlang ervaring kunnen wij u goed adviseren over de Andis tondeuses, scheerkopjes en opzetstukken. Ook voor het slijpen van uw Andis scheerkopje bent u bij ons aan het goede adres.