Sorkil G Muizenkorrels 200 gram

 
€ 11,95 € 10,75
Nog 100+ in voorraad
Prijs excl. BTW: € 8,88

Sorkil-G Muizenkorrels 200gr

8 Zakjes met 25 gram lokaaskorrels voor muizen inclusief 2 kartonnen lokdoosjes

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van huismuizen in afgesloten ruimten. Het middel moet worden uitgelegd in speciaal hiervoor bestemde aan de bovenzijde afgesloten lokaasdoosjes.

Bestrijding van huismuizen: Plaats het lokaas in lokaasdoosjes op een afstand van 1-3 meter van elkaar afhankelijk van de grootte van de muizenpopulatie. Gebruik 1 zakje (25g) lokaas per lokaasdoosje.

Toegelaten voor niet-professioneel gebruik.

Sorkil-G is een lokaaskorrel in een voorgevuld zakje tegen huismuizen. Elk zakje bevat 25 gram lokaas. Het zakje niet openen – de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats het lokaaszakje in hiervoor geschikte lokaasdoosjes buiten bereik van andere dieren (bijvoorbeeld vogels, zoogdieren, huisdieren) en kinderen.

Gebruiksaanwijzing Sorkil-G

De lokaasdoosjes uitzetten op plaatsen waar muizen geregeld komen: in de nabijheid van holingangen, op looppaden (sporen!), in verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk ander voedsel voor muizen beschikbaar te zijn.

Controleer de eerste opname na 3 dagen en vervolgens regelmatig op basis van opname (wekelijks of elke 14 dagen). Vervang verdwenen lokaas. Middel dat beschimmeld of verontreinigd is totaal vervangen. Indien bij een lokaasdoosje alle lokaas verdwenen is, onmiddellijk meer lokaasdoosjes neerzetten en/of de controlefrequentie verhogen. Het lokaas verversen tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder.

De lokaasdozen niet toepassen in de buurt van waterafvoersystemen waar het middel met water in contact kan komen. Na gebruik handen wassen. Verder de nodige maatregelen (laten) treffen in het belang van muiswering (ingangen afdichten, mogelijk voer verwijderen, etc.) N.B.: Indien in naburige ruimten ook huismuizen aanwezig zijn, zullen de resultaten slechts blijvend zijn, wanneer ook daar een bestrijdingsactie wordt uitgevoerd.

Algemene informatie: Als 28 dagen na start van de behandeling de bestrijding van de muizen niet afdoende is, dient een professionele plaagdierbestrijder ingeschakeld te worden. Katten en honden tijdens een bestrijdingsactie extra goed voeren.

Houd dit etiket beschikbaar wanneer medisch advies wordt ingewonnen. In geval van nood contact opnemen met een dokter. Tegengif: Vitamine K1 (onder medische begeleiding). Uiterlijk 6 weken nadat de opname van lokaas gestopt is, de resten van het lokaas verzamelen en in plastic verpakt aanbieden bij het Klein Chemisch Afval (KCA) depot.

Dode dieren (de eerste worden na ca. 3 dagen gevonden) eveneens verzamelen en in plastic verpakt in het vuilnisvat deponeren, opdat huisdieren en andere dieren niet door het opeten van de kadavers worden vergiftigd.

Voorzorgsmaatregelen:

Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product handen grondig wassen. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. NA INSLIKKEN: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Sorkil-G bevat de volgende werkzame stof

  • 0,005% difenacum.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en productinformatie.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Sorkil G Muizenkorrels 200 gram

geen muis meer gezien

Nadat we de korrels op diverse plaatsen hebben neergezet, hebben we geen muis meer gezien wel is er van het blauwe spul gesnoept. Zeer snelle levering, dus zeer tevereden

Datum: 18 juni 2017 Door: fool-tieben

goed spul

De Sorkil G Muizenkorrels werken snel en afdoende. Zielig voor de veldmuisjes in onz etuin maar het werden er iets te veel. Twee keer een zakje gebruikt (losgestrooid in het doosje, werkt sneller) . De muizen hebben ervan gesmuld. En daarna hebben we ze niet meer gezien.

Datum: 23 april 2017 Door: Bart

perfect

goed product heel erg tevreden tot volgende bestelling indien het nodig is. TOP aanrader.

Datum: 24 april 2015 Door: audi01

Specificaties Sorkil G Muizenkorrels 200 gram

  • Artikelnummer201429
  • EAN Code5412037049740
  • FabrikantEdialux
  • Toelating10085 N
  • Werkzame Stoffendifenacum 0,005%
  • Bestrijden vanMuizen, Ratten
  • ToediendingsvormVia voerkisten of -dozen toedienen
  • Doseringmuizen: 30-50 gram per voerdoosje ratten: 100-150 gram per voerdoosje
  • ToepassingVal met lokstof

Accessoires

Voerdoos muis karton wegwerp
€ 0,50
In voorraad
Voerdoos muis Renet
€ 3,59
In voorraad
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!