Sorkil G Muizenkorrels 200 gram incl. 2 voerdoosjes

 
€ 11,95 € 10,75
Nog 50+ in voorraad
Prijs excl. BTW: € 8,88

Gegarandeerd van uw muizenprobleem af

Sorkil-G is een lokaaskorrel in een voorgevuld zakje tegen huismuizen. Deze verpakking bevat 8 zakjes. Elk zakje bevat 25 gram lokaas. Het zakje hoeft niet geopend te worden – de muisjes en ratten eten er gemakkelijk doorheen. Plaats het lokaaszakje in hiervoor geschikte lokaasdoosjes buiten bereik van andere dieren (bijvoorbeeld vogels, zoogdieren, huisdieren) en kinderen.

De muizen hebben ervan gesmuld. En daarna hebben we ze niet meer gezien.

De Gebruiksaanwijzing van Sorkil-G muizenkorrels is simpel

Plaats de korrels bij voorkeur in speciale voerdozen. De Sorkil muizen korrels kun je in de doosjes uitzetten op plaatsen waar muizen geregeld komen. Dit kan bijvoorbeeld bij de ingang van een hol, op looppaden van de muis of rat (let op sporen), in verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen.

Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk ander voedsel voor muizen beschikbaar te zijn. Ratten en vooral muizen zijn namelijk erg kieskeurig en hoeven maar weinig te eten. Een paar chipskruimels in het hoogpoligtapijt kunnen bijvoorbeeld al zorgen dat ze het gif links laten liggen.

Controleer na ongeveer 2 dagen of er van de Sorkil-G Muizenkorrels gegeten is. Kijk vervolgens om de paar dagen nog eens. Vervang verdwenen gif. Middel dat beschimmeld of verontreinigd is, kunt u ook het best vervangen. De knaagdieren moeten meerdere keren van het gif eten voordat ze dood gaan. Dit om te voorkomen dat er aasschuwheid ontstaat. Het lokaas moet u daarom verversen tot er in het geheel niet meer van gegeten wordt. 

De Sorkil G Muizenkorrels werken snel en afdoende

Stappenplan voor Sorkil-G Muizenkorrels

 • Onderzoek waar de muizen of ratten zich bevinden aan de hand van muizenkeutels, aangevreten voedselverpakkingen etc.
 • Plaats op meerdere plaatsen lokdozen met 30 tot 50 gram muizengif. Bij een grote besmetting het aantal lokdozen verdubbelen.
 • Controleer na 2 dagen of er van het gif gegeten is. Is dit niet het geval dan is waarschijnlijk de plaats van de lokdoos niet goed en zult u opnieuw moeten onderzoeken wat de beste plek is.
 • Zorg ervoor dat er altijd vers gif aanwezig is in de voerdoosjes, controleer dit met regelmaat en houd bij hoeveel er van gegeten word.
 • Na 18 dagen zou indien de bestrijding geslaagd is niet meer gegeten worden van het lokaas en dient u dit te verwijderen.
 • Pas de bestrijding ook tegelijkertijd toe op alle aangrenzende ruimtes zoals zolders, kelders, garages etc.
 • Als u na de periode van 3 weken nog niet van uw probleem af bent, kunt u het best een ongediertebestrijder in de arm nemen.

Dode dieren (de eerste worden na ca. 3 dagen gevonden) eveneens verzamelen en in plastic verpakt in het vuilnisvat deponeren, opdat huisdieren en andere dieren er niet mee in contact kunnen komen. 

Sorkil-G bevat de volgende werkzame stof

 • 0,005% difenacum.

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van huismuizen in afgesloten ruimten. Het middel moet worden uitgelegd in speciaal hiervoor bestemde aan de bovenzijde afgesloten lokaasdoosjes.

Bestrijding van huismuizen: Plaats het lokaas in lokaasdoosjes op een afstand van 1-3 meter van elkaar afhankelijk van de grootte van de muizenpopulatie. Gebruik 1 zakje (25g) lokaas per lokaasdoosje.

Toegelaten voor niet-professioneel gebruik.

 • Gebruik Sorkil G Muizenkorrel 200gr veilig. Lees vòòr gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Sorkil G Muizenkorrels 200 gram incl. 2 voerdoosjes

Sorkil G Muizenkorrels

Na twee dagen zag ik groene muizenkeutels. En moest lachen. En na een week waren ze weg. De grote vraag is waar ze zijn gebleven. Ik heb geen dode muis gevonden in de CV ketel waar ze leefde.. En ga ze bijna missen. Dat dit werkt is zeker. Maar hoe?

Ik ben niet de slimste hier.

Datum: 5 september 2017 Door: Rik Jansen

geen muis meer gezien

Nadat we de korrels op diverse plaatsen hebben neergezet, hebben we geen muis meer gezien wel is er van het blauwe spul gesnoept. Zeer snelle levering, dus zeer tevereden

Datum: 18 juni 2017 Door: fool-tieben

goed spul

De Sorkil G Muizenkorrels werken snel en afdoende. Zielig voor de veldmuisjes in onz etuin maar het werden er iets te veel. Twee keer een zakje gebruikt (losgestrooid in het doosje, werkt sneller) . De muizen hebben ervan gesmuld. En daarna hebben we ze niet meer gezien.

Datum: 23 april 2017 Door: Bart

Specificaties Sorkil G Muizenkorrels 200 gram incl. 2 voerdoosjes

 • Artikelnummer201429
 • EAN Code5412037049740
 • FabrikantEdialux
 • Toelating10085 N
 • Werkzame Stoffendifenacum 0,005%
 • Bestrijden vanMuizen, Ratten
 • ToediendingsvormVia voerkisten of -dozen toedienen
 • Doseringmuizen: 30-50 gram per voerdoosje ratten: 100-150 gram per voerdoosje
 • ToepassingVal met lokstof
   
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!