Schoonmaakmiddelen

in de categorie Schoonmaakmiddelen vindt u verschillende Tricel producten zoals, tricel goudzeep en tricel zilver soda. Tricel bestaat al sinds 1969 en is door de jaren heen steeds verder doorontwikkeld en uitgebreid. De producten van Tricel (Senzora) die wij voeren, zijn een goed alternatief voor de...

Ervaar meer over Schoonmaakmiddelen
6 artikel(en)
6 artikel(en)

Schoonmaakmiddelen

in de categorie Schoonmaakmiddelen vindt u verschillende Tricel producten zoals, tricel goudzeep en tricel zilver soda. Tricel bestaat al sinds 1969 en is door de jaren heen steeds verder doorontwikkeld en uitgebreid. De producten van Tricel (Senzora) die wij voeren, zijn een goed alternatief voor de A-merk schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij, met een bewezen effectieve reinigingskracht. Groot verpakking of klein verpakking schoonmaakmiddelen, wij hebben alles in huis.

Ook vindt u hier soda schoonmaakmiddel, een goed en goedkoop middel om te ontvetten, het werkt wateronthardend. Voor verschillende doeleinden geschikt zoals bij aangekoekte pannen en het schoonmaken van barbecues.