Bezems Talentools

Ontdek hier ons compleet bezem assortiment om uw stal, erf of in uw huis aan te vegen. Welke producten vindt u hieronder? Losse bezems, losse bezemstelen en vegers van het merk Vero in verschillende maten beschikbaar. Door het systeem van Vero (van Sorbo) kunt u eenvoudig een bezem vervangen. Er zijn...

Ervaar meer over Bezems Talentools
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Bezems Talentools

Ontdek hier ons compleet bezem assortiment om uw stal, erf of in uw huis aan te vegen. Welke producten vindt u hieronder? Losse bezems, losse bezemstelen en vegers van het merk Vero in verschillende maten beschikbaar. Door het systeem van Vero (van Sorbo) kunt u eenvoudig een bezem vervangen. Er zijn bezemstelen met verschillende diameter, kijk goed of uw bezem bij de bezemsteel past. Ook stok verstevigers zijn er in diverse maten verkrijgbaar, een stokhouder voor extra stevigheid. Met Vero wordt vegen weer leuk!

TIP! Voor een langere levensduur van een bezem met palmvezels kunt u de bezem een dag in het water leggen, dit voorkomt uitvallen van de vezels.

Ook vindt u hieronder: handveger en blik, ragebol, vero ophangsysteem om bezems en borstels aan op te hangen, padhouder en takkenbezem.

Voor handvegers of borstels verwijzen wij u door naar de categorie Borstels.

Talen Tools is een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit én innovatie.Talen Tools produceert en levert gereedschap voor agrariërs, hoveniers, bouwvakkers en tuinliefhebbers. Het assortiment is bijzonder uitgebreid en omvat ook houten stelen in alle soorten en maten. Wij kunnen het basisassortiment leveren van Talen Tools zoals stelen en de tuinhark en de tuinhamer. Zoekt u een specifiek product? Neem dan contact met ons op.