Grondboren en tuinhamers Het complete Patura assortiment

Bekijk en bestel hier een grondboor of paalboor in diverse maten welke geschikt is voor het boren van gaten t.b.v. bijvoorbeeld afrasteringspalen. De meest gebruikte afmeting is een grondboor van 10 cm. Tevens vind u hier diverse tuinhamers (palenkloppers) waarmee na het gebruik van de palenboor de Ervaar meer over Grondboren en tuinhamers Het complete Patura assortiment

1 artikel(en)
meer informatie
  • Makkelijk zelf gat boren
  • Voor plaatsen palen
  • In Ø9 of Ø15cm variant
Va. 74,-
In voorraad
1 artikel(en)

Grondboren en tuinhamers Het complete Patura assortiment

Bekijk en bestel hier een grondboor of paalboor in diverse maten welke geschikt is voor het boren van gaten t.b.v. bijvoorbeeld afrasteringspalen. De meest gebruikte afmeting is een grondboor van 10 cm. Tevens vind u hier diverse tuinhamers (palenkloppers) waarmee na het gebruik van de palenboor de afrasteringspalen in de grond geslagen kunnen worden. Ook alleen stelen voor een tuinhamer zijn verkrijgbaar.

.
Patura is het merk van Patura KG, een Duitse fabrikant van stal - en weideartikelen. Macrovet.nl is door Patura aangesteld als officieel distrubiteur voor Nederland en België. De unieke samenwerking tussen Macrovet en Patura zorgt ervoor dat het complete assortiment van Patura inzichtelijk wordt en direct gemakkelijk online te bestellen is. Alle producten komen vers rechtstreeks uit de Patura fabriek en worden direct naar u verzonden. Zo kunnen we altijd de nieuwste artikelen direct uit voorraad leveren. En dat met dezelfde garanties als u van Macrovet gewend bent.