Sneeuwschuivers en Sneeuwscheppen

Elk jaar wanneer het weerbericht aangeeft dat er kans is op sneeuw, is iedereen haastig op zoek naar een goede sneeuwschep, sneeuwschuiver of een sneeuwruimer. De kwaliteit van sneeuwscheppen zijn niet overal gelijk. De kwaliteit van onze degelijke sneeuwscheppen is niet te vergelijken met bouwmarkten,...

Ervaar meer over Sneeuwschuivers & -scheppen Gewa
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Sneeuwschuivers & -scheppen Gewa

Elk jaar wanneer het weerbericht aangeeft dat er kans is op sneeuw, is iedereen haastig op zoek naar een goede sneeuwschep, sneeuwschuiver of een sneeuwruimer. De kwaliteit van sneeuwscheppen zijn niet overal gelijk. De kwaliteit van onze degelijke sneeuwscheppen is niet te vergelijken met bouwmarkten, de steel van onze sneeuwschep is dikker en het kunststof is sterker. Onze sneeuwscheppen worden ook ingezet als voerschep voor agrariërs. Daarom vind u in ons assortiment uitsluitend sneeuwscheppen en sneeuwruimers van de beste kwaliteit, sterkte en duurzaamheid. Allemaal producten waar u jarenlang plezier van zult hebben tijdens die witte, koude maar o zo gezellige winterdagen.


Wij verkopen de Gewa kalverdrinkfles met speen van 3 liter. Voorzien van handig handvat voor een goede houvast en de drench-fles voor toediening van geneesmiddelen en/of biest.