Vikan Hygiëne systemen

Bekijk hier ons assortiment van het professionele Vikan hygiene system, zoals vikan vloertrekker, vikan bezem en vikan autowasborstel. Vikan staat bekend om zijn kwaliteit en produceert de beste vloertrekkers, bezems, afwasborstels etc. U vindt op deze pagina ons standaard Vikan assortiment wat altijd...

Ervaar meer over Vikan Hygiëne systemen
 
25 artikel(en)
meer informatie
  • Altijd schone nagels
  • Super sterk
  • Met ophangoog
Va. 5,25
Nog 10+ in voorraad
25 artikel(en)

Vikan Hygiëne systemen

Bekijk hier ons assortiment van het professionele Vikan hygiene system, zoals vikan vloertrekker, vikan bezem en vikan autowasborstel. Vikan staat bekend om zijn kwaliteit en produceert de beste vloertrekkers, bezems, afwasborstels etc. U vindt op deze pagina ons standaard Vikan assortiment wat altijd in voorraad is. Uiteraard is het assortiment van Vikan veel groter. Heeft u interesse in andere Vikan schoonmaakproducten neem dan contact op met ons voor een offerte.

Vikan kleuren systeem

Onlangs hebben wij zeehonden opvang Ecomare voorzien van een compleet Vikan Hygiëne systeem in verschillende kleuren. Elke afdeling gebruikt zijn eigen kleur schoonmaakmiddelen en mogen niet tussen de afdelingen uitgewisseld worden om besmettingen te voorkomen. Kwaliteit schoonmaakproducten voor professionele doeleinden maar ook voor kleine huishoudens geschikt.