Voerbakken Het complete Patura assortiment

De juiste voerbak heeft een doordachte vorm en zorgt ervoor dat uw vee rustig kan eten en zo min mogelijk voer verspilt uit de voerbak. Voor elke voer situatie is een andere voerbak geschikt. Bekijk in deze categorie ons aanbod voerbakken welke geschikt zijn voor varkens, paarden, koeien, schapen, etc....

Ervaar meer over Voerbakken Het complete Patura assortiment
2 artikel(en)
meer informatie
  • Voor inhangen voer- & drinkbak
  • Te bevestigen aan hek
  • 1 of 2 ringen variant
Va. 24,95
In voorraad
meer informatie
  • Voer- & drinkbak schaap, geit, kalf
  • Met emmerhouder aan hek te bevestigen
  • In 5 of 8 liter variant
Va. 5,95
In voorraad
2 artikel(en)

Voerbakken Het complete Patura assortiment

De juiste voerbak heeft een doordachte vorm en zorgt ervoor dat uw vee rustig kan eten en zo min mogelijk voer verspilt uit de voerbak. Voor elke voer situatie is een andere voerbak geschikt. Bekijk in deze categorie ons aanbod voerbakken welke geschikt zijn voor varkens, paarden, koeien, schapen, etc. Allemaal voerbakken gemaakt van stevig maar toch flexibel kunststof zodat ze goed tegen een stootje kunnen.

Ook hebben wij in ons assortiment de juiste accessoires voor bij de voerbakken zoals voertonnen en voerscheppen.


Patura is het merk van Patura KG, een Duitse fabrikant van stal - en weideartikelen. Macrovet.nl is door Patura aangesteld als officieel distrubiteur voor Nederland en België. De unieke samenwerking tussen Macrovet en Patura zorgt ervoor dat het complete assortiment van Patura inzichtelijk wordt en direct gemakkelijk online te bestellen is. Alle producten komen vers rechtstreeks uit de Patura fabriek en worden direct naar u verzonden. Zo kunnen we altijd de nieuwste artikelen direct uit voorraad leveren. En dat met dezelfde garanties als u van Macrovet gewend bent.