Starterskit Klauwbond 2.0 200ML

  • Lijmuitharding ca. 27 seconden
  • Met Polyoxialkylamin
  • Rubber en houten hoefblokjes
 
145,-
Nog 4 in voorraad
Prijs excl. BTW: 119,83

Starterskit Klauwbond 2.0 200ML

  • Klauwbond 200ML is voldoende voor 10-12 behandelingen

Klauwbond® behoord tot de nieuwe generatie 2 componenten klauwlijm met een zeer snelle verwerkings- en uitharding tijd bij een optimale temperatuur tussen 18-25ºC. Klauwbond® is een stevige lijm die blijft staan en niet uit loopt wat de verwerkingstijd bespoedigd. Gebruik altijd de juiste mengtip. Cartridge te openen en sluiten zonder gereedschap. Bij een temperatuur beneden 7 °C cartridge langzaam uitdrukken, daar deze anders kan gaan lekken!

Klauwbond 200ML bevat de volgende eigenschappen:

Hars: De hars bevat Polyoxialkylamin. Irriterend voor de ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk spoelen met veel water en medisch advies inwinnen. Verharder: Bevat isocyanaten. Kan een allergische reactie veroorzaken. Bevat 4,4'-Methylendiphenyldiisocyanat, Tetranatrium-ethylendiamintetraacetat, Diphenylmethandiisocyanat en Methylendiphenyldiisocyanat. Schadelijk bij inademing en opname door de mond. Irriterend voor de luchtwegen en de huid. Bewijs van carcinogeen effect. Gevaar voor ernstig oogletsel. Kan overgevoeligheid veroorzaken bij inademing of contact met de huid. Schadelijk; gevaar voor ernstige schade aan de gezondheid bij langdurige blootstelling bij inademing. Blootstelling vermijden. Niet inademen. Gas, rook damp en spuitnevel. Vermijd contact met de huid en ogen. Draag daartoe altijd geschikte handschoenen, oogbescherming en beschermende kleding. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en dit etiket tonen. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden.

Dosering van Klauwbond

Zorg ervoor dat de lijm de ideale temperatuur heeft. Bekap de klauw, reinig en droog deze (föhn). Open de cartridge op de juiste manier en plaats de juiste mengtip. Plaats de cartridge in een passende doseer-pistool. Druk langzaam een kleine hoeveelheid uit op een doekje zodat de 2-componenten goed mengen. Nu is deze klaar voor gebruik. Na gebruik mengtip verwijderen en cartridge afsluiten met de schroefdop.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Starterskit Klauwbond 2.0 200ML

snel

snel even een blokje plakken werkt heel goed alleen prijs vind ik hoog.

Datum: 4 augustus 2016 Door: peter

Specificaties Starterskit Klauwbond 2.0 200ML

  • Artikelnummer402224
  • EAN Code8717344812153