Storm BB Secure 200 gram

 

Is dit niet helemaal wat u zocht? Bekijk hieronder alternatieven

17,99
Niet in vooraad
Prijs excl. BTW:14,87

Helaas is Storm BB muizen- en rattengif niet meer te koop

Helaas Storm is niet meer te bestellen. Vanwege overheidsreglementen moet de Storm BB van nieuwe etiketering worden voorzien en opnieuw worden geregistreerd. 
Erg vervelend want je hebt waarschijnlijk last van muizen- of ratten. Hier vind je meer over het in werking treding van de 9-de ATP van de CLP verordening

Alternatieven voor Storm BB muizen- en rattengif

Er zijn echter wel alternatieven voor de Storm BB. Zo is er bijvoorbeeld ook ander gif op de markt. Deze bevatten echter wel minder van de werkende stof.

Alternatieven voor Storm BB muizen- en rattengif zijn:

Maar je zou bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor de ouderwetse muizenvallen. Maar ook de elektrische variant is een optie als alternatief voor Storm BB. Houdt er echter wel rekening mee dat je de pakkans vergroot door meerdere vallen neer te zetten. 

Heb je onze Goodnature volautomatische muizenval al gezien?

"Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie"

Gratis handboek Muizen- en rattenbestrijding bij je bestelling

Wij hebben een heel mooi digitaal handboekje gemaakt met alles over ratten- en muizenbestrijding. In dit boekje komt alles aan bod van onderzoek tot alle verschillende mogelijkheden. Wanneer je dit boekje leest krijg je de kennis van een echte ongediertebestrijder en is kans op succes onvermijdelijk.

Gratis handboek vol met tips voor Ratten en muizenbestrijding
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Storm BB Secure 200 gram

Rottende rat

Het gif werkt goed. Het droogt de rat, jammer genoeg, alleen niet uit (zoals sommige gif soorten wel doen). Hierdoor kon ik de hele garage overhoop halen op zoek naar de rottende rat. Lucht was niet te harden. Maar goed, dood is dood.

Datum: 4 november 2017 Door: Eddy

muizen of ratten

ja ik weet niet of het geholpen heeft. Elke dag 1 stuk neergelegd voor het gat en elke morgen was hij naar binnen gesleept, maar of ze dood zijn ik weet het niet. ik twijfel heel erg.

Datum: 8 augustus 2017 Door: albert

werkt goed

Ik heb last van ratten in mijn huis. 5 van deze brokken in een bakje onder de vloer gelegd. Na 4 dagen nog niets gegeten. Na 7 dagen waren de brokjes zo goed als op. Duidelijk dat ze zich er behoorlijk aan tegoed hebben gedaan. De kruimels lagen er nog. De brokken weer bijgevuld. Tot twee dagen daarna werd er nog wat gegeten. Een kleine week later werd het stil in huis.. Nu nog steeds een week later heb ik niets meer van ze vernomen. Ik ga er daarom van uit dat het spul goed geholpen heeft!

Datum: 7 juni 2017 Door: els

Specificaties Storm BB Secure 200 gram

  • Artikelnummer203777
  • EAN Code8717344813969
  • FabrikantBasf
  • Toelating12370N
  • Werkzame Stoffen0,005% flocoumafen
  • Bestrijden vanMuizen, Ratten
  • Doseringbij muis: 1-3 blokjes per bakje bij rat: 3-7 blokjes per bak
  • ToepassingVal met lokstof