Storm BB Secure 200 gram

 
17,99
Niet in vooraad
Prijs excl. BTW: 14,87

Helaas is Storm BB muizen- en rattengif niet meer te koop

Helaas Storm is niet meer te bestellen. Vanwege overheidsreglementen moet de Storm BB van nieuwe etiketering worden voorzien en opnieuw worden geregistreerd. 
Erg vervelend want je hebt waarschijnlijk last van muizen- of ratten. Hier vind je meer over het in werking treding van de 9-de ATP van de CLP verordening

Alternatieven voor Storm BB muizen- en rattengif

Er zijn echter wel alternatieven voor de Storm BB. Zo is er bijvoorbeeld ook ander gif op de markt. Deze bevatten echter wel minder van de werkende stof.

Alternatieven voor Storm BB muizen- en rattengif zijn:

Maar je zou bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor de ouderwetse muizenvallen. Maar ook de elektrische variant is een optie als alternatief voor Storm BB. Houdt er echter wel rekening mee dat je de pakkans vergroot door meerdere vallen neer te zetten. 

Heb je onze Goodnature volautomatische muizenval al gezien?

"Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie"

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Storm BB Secure 200 gram

Rottende rat

Het gif werkt goed. Het droogt de rat, jammer genoeg, alleen niet uit (zoals sommige gif soorten wel doen). Hierdoor kon ik de hele garage overhoop halen op zoek naar de rottende rat. Lucht was niet te harden. Maar goed, dood is dood.

Datum: 4 november 2017 Door: Eddy

muizen of ratten

ja ik weet niet of het geholpen heeft. Elke dag 1 stuk neergelegd voor het gat en elke morgen was hij naar binnen gesleept, maar of ze dood zijn ik weet het niet. ik twijfel heel erg.

Datum: 8 augustus 2017 Door: albert

werkt goed

Ik heb last van ratten in mijn huis. 5 van deze brokken in een bakje onder de vloer gelegd. Na 4 dagen nog niets gegeten. Na 7 dagen waren de brokjes zo goed als op. Duidelijk dat ze zich er behoorlijk aan tegoed hebben gedaan. De kruimels lagen er nog. De brokken weer bijgevuld. Tot twee dagen daarna werd er nog wat gegeten. Een kleine week later werd het stil in huis.. Nu nog steeds een week later heb ik niets meer van ze vernomen. Ik ga er daarom van uit dat het spul goed geholpen heeft!

Datum: 7 juni 2017 Door: els

Specificaties Storm BB Secure 200 gram

  • Artikelnummer203777
  • EAN Code8717344813969
  • FabrikantBasf
  • Toelating12370N
  • Werkzame Stoffen0,005% flocoumafen
  • Bestrijden vanMuizen, Ratten
  • Doseringbij muis: 1-3 blokjes per bakje bij rat: 3-7 blokjes per bak
  • ToepassingVal met lokstof
   
Product vragen
Sort by ASC

Vraag:

Hallo klantenservice,

Ik heb een vraag over de blokken muizengif die ik heb gekocht. Inmiddels hebben we gemerkt dat er van gegeten wordt, maar nog opmerkelijker, de meuzen krijgen laten grotere en blauwe muizenkeutels achter. klopt dit, ik lees hier verder niks over bij de beoordelingen. Ik hoor graag van jullie!
Groetjes Dirja
Vraag gesteld door: Dirja Jansen op 9 feb. 2016 16:46:00

Antwoord:

Beste Dirja,

Dat is een heel goed teken. Dan weet je zeker dat er goed van gegeten wordt.
Alle muizengif zijn zogenaamde multi doses, dit betekend dat er meerdere keren
van gegeten moet worden voor dat ze dood gaan.

Het is nu van belang dat u het gif in de gaten houd en zorgt dat er voldoende van gegeten
kan worden, het mag niet op raken. Na een week zult u merken dat het eten minder wordt en dat er op een gegeven moment niks meer gegeten wordt. Dan bent u van alle muizen af.

Succes

Antwoord gegeven door: Willem-Johan Bakker (Admin) op 9 feb. 2016 18:38:00

Vraag:

Hoeveel van die brokken zitten er in zo een bak en hoe lang doe ik er mee ? Vraag gesteld door: R. Brandon op 25 jan. 2017 19:29:00

Antwoord:

In de verpakking zitten 10 blokken van 20 gram elk. Hoe lang u ermee doet is lastig aan te geven want vooral afhankelijk van hoe goed de ratten of muizen er van eten. Het is dan ook van belang als u gif plaatst om dagelijks te controleren of er van gegeten word en desnoods de blokjes weer aan te vullen.

Als u ziet dat er inderdaad gegeten word hou het aanvullen dan nog minimaal een week vol, u zult als het goed is dan vanzelf zien dat er minder gegeten word na een aantal dagen.

Antwoord gegeven door: Henrik Stiepel (Admin) op 26 jan. 2017 08:02:00

Vraag:

Passen de tabletten in de standaardkarntonnen wegwerp doosjes? Vraag gesteld door: Jeroen op 14 mrt. 2017 09:05:00

Antwoord:

Beste Jeroen,

De kartonnen doosjes zijn wel geschikt voor graankorrels maar niet geschikt voor storm. De blokken zijn te groot voor de kartonnen doosjes. Het beste kunt u de kunststof voerdoosjes gebruiken.

Antwoord gegeven door: Willem-Johan Bakker (Admin) op 15 mrt. 2017 08:06:00