•  

Storm Pellets

 

vanaf € 32,00

Productnaam

Prijs

Aantal

Storm Pellets 3 kg

€ 73,00 Excl. BTW: € 60,33
 • Koop 2 voor € 69,00 per stuk en 

  bespaar 6%

Nog 10+ in voorraad

Storm Pellets 1 kg

€ 36,00 Excl. BTW: € 29,75
 • Koop 2 voor € 32,00 per stuk en 

  bespaar 12%

Nog 50+ in voorraad
Winnaar thuiswinkelawards 2015 & 2016

Storm Pellets 1kg

De bekende blokken nu in pellet vorm

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van zwarte en bruine ratten en huismuizen in bedrijfsruimten en woon- en verblijfsruimten met dien verstande dat het middel moet worden uitgelegd in speciaal hiervoor bestemde aan bovenzijde afgesloten voerbakjes. Wanneer de bestrijdingsactiviteit is afgerond, de resten van het middel verzamelen en vernietigen (cf. Wet Milieu-beheer BAGA). Tot 4 weken na het afronden van de bestrijdingsactiviteiten dienen dode ratten en muizen, en ook andere dode dieren, (de eerste worden na ± 3 dagen gevonden) dagelijks verzameld en veilig bewaard te worden (cf. Destructiewet), opdat huisdieren en andere dieren niet door het opeten van kadavers worden vergiftigd.

Dit middel mag uitsluitend worden toegepast door:

 • personen die in het bezit zijn van een vakbekwaamheidsdiploma ongediertebestrijding dat is afgegeven of verlengd door een door de Minister van VROM geregistreerde instelling of geregistreerd bedrijf en dat niet ouder is dan vijf jaren, of
 • personen die in het bezit zijn van een door de Minister van VROM afgegeven bewijs van gelijkstelling danwel een verlenging daarvan, dat niet ouder is dan vijf jaren.
 • agrarische ondernemers die het middel op het eigen bedrijf gebruiken en in het bezit zijn van een knaagdierbeheersing licentie.

Bestrijding van ratten: 
Plaats de lokaasdozen op een afstand van 5 tot 10 meter van elkaar afhankelijk van de grootte van de rattenplaag. Gebruik 30-50 gram lokaas per lokaasdoos. (NB: in geval van zwarte ratten vooral hooggelegen voerplaatsen inrichten).

Bestrijding van muizen: 
Plaats circa 15 gram lokaas per lokaasdoosje. Plaats lokaasdoosjes op een afstand van 1 tot 2 meter van elkaar afhankelijk van de grootte van de muizenplaag. 

Vervolg bestrijdingsactie:
Controleer de eerste opname na 4 en 7 dagen en vervolgens regelmatig op basis van opname elke 7 dagen. Vervang verdwenen lokaas. Middel dat beschimmeld of verontreinigd is totaal vervangen. Indien bij een lokaaspunt alle lokaas verdwenen is, onmiddellijk lokaas bijvullen en meer lokaaspunten inrichten en/of de controlefrequentie verhogen. Het lokaas verversen tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt. 

In de meeste gevallen zal de bestrijding met behulp van dit middel binnen 21-28 dagen voltooid zijn. Indien na 21 dagen nog activiteit van huismuizen of na 28 dagen nog activiteit van ratten wordt waargenomen, moet de mogelijke oorzaak hiervan worden onderzocht en maatregelen worden getroffen.

Wanneer de opname van lokaas is gestopt, de resten van het lokaas verzamelen en veilig verwijderen als gevaarlijk afval (cf. Eural). Dode dieren (de eerste kunnen na ca. 3 dagen gevonden worden) eveneens verzamelen en in plastic verpakt in het vuilnisvat deponeren, opdat huisdieren en andere dieren niet door het opeten van de kadavers worden vergiftigd. Verder de nodige maatregelen (laten) treffen in het belang van rat- en muiswering (ingangen afdichten, mogelijk voer verwijderen, etc.). 

Indien in aangebouwde ruimten ook ratten of muizen aanwezig zijn, zullen de resultaten slechts blijvend zijn, wanneer ook daar een bestrijdingsactie wordt uitgevoerd.

Resistentie management:
Voor de werkzame stof aanwezig in het middel, flocoumafen, is er een risico dat muizen of ratten resistentie ontwikkelen. Gebruik dit middel daarom niet in gevallen dat resistentie waarschijnlijk is, bijvoorbeeld in gevallen dat vorige bestrijdingsacties met flocoumafen bevattende middelen niet hebben geresulteerd in een duidelijke vermindering van de populatie.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en productinformatie.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Storm Pellets
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties Storm Pellets

 • Artikelnummerstormpellets
 • FabrikantBasf
 • Toelating14134N
 • Werkzame StoffenFlocoumafen 0,005 %
 • Bestrijden vanMuizen, Ratten
 • ToediendingsvormGebruik Storm Pellets in de daarvoor bestemde lokaasdozen.
 • DoseringGebruik 30-50 gram lokaas per lokaasdoos.
 • Toepassingnvt
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!