Bloedluis & insectenbestrijding BSI

Bloedluis bij kippen of vogels kan voor veel ellende zorgen, want ze verspreiden zich razendsnel en ze leven van bloed. Bloedluizen zijn relatief makkelijk te bestrijden, met behandeling van de omgeving door middel van U2 of U3, met name de kieren en gaatjes. Wij verkopen bloedluis middelen in vloeibare...

Ervaar meer over Bloedluis & insectenbestrijding BSI
3 artikel(en)
meer informatie
  • Tegen bloedluis, vlooien en mijten
  • Voor hokken en volières
  • Doeltreffend en gebruiksvriendelijk
23,95
Nog 10+ in voorraad
meer informatie
  • Bestrijding van parasieten
  • Veilig voor dieren
  • Zonder insecticide
40,95
Nog 8 in voorraad
meer informatie
  • Tegen bloedluizen, mijten en vlooien
  • geschikt voor kippen, duiven en vogels
  • inclusief drukspuit
59,95
Nog 6 in voorraad
3 artikel(en)

Bloedluis & insectenbestrijding BSI

Bloedluis bij kippen of vogels kan voor veel ellende zorgen, want ze verspreiden zich razendsnel en ze leven van bloed. Bloedluizen zijn relatief makkelijk te bestrijden, met behandeling van de omgeving door middel van U2 of U3, met name de kieren en gaatjes. Wij verkopen bloedluis middelen in vloeibare en poedervorm. Voor alle bloedluisbestrijding middelen geldt: op werkdagen voor 15 uur besteld, morgen in huis.

Wat is bloedluis?

Een bloedluis is een rode vogelmijt (officiële naam: Dermanyssus gallinae), andere benamingen zijn bloedmijt, rode mijt, pluimveemijt, kippenluis of kippenmijt. Een hardnekkig beestje dat zich kan verstoppen in alle hoeken en kieren van onder andere kippenhokken, terraria en volières.

Kippen met veel bloedluis slapen veel overdag, eten en drinken niet goed en leggen minder of geen eieren meer. De gezondheid gaat snel achteruit. Naast het bloed zuigen kan het bloedluis ook indirect de gezondheid beïnvloeden aangezien de bloedluis ook ziektes onder de vogels kan verspreiden.


BSI levert al ruim 20 jaar de beste oplossing voor alle huis- en tuinproblemen. Macrovet levert uit dit assortiment kwalitatieve producten op het gebied van bestrijding van muizen, ratten, wespen, mollen, vliegen, mieren, slakken en parasieten.

BSI is een afkorting voor Bio Services International en is in 1995 opgericht. Duurzaamheid, zorg voor het milieu en de behoeften van de klant staan hoog in het vaandel.