Bloedluis & insectenbestrijding Luxan

Bloedluis bij kippen of vogels kan voor veel ellende zorgen, want ze verspreiden zich razendsnel en ze leven van bloed. Bloedluizen zijn relatief makkelijk te bestrijden, met behandeling van de omgeving door middel van U2 of U3, met name de kieren en gaatjes. Wij verkopen bloedluis middelen in vloeibare...

Ervaar meer over Bloedluis & insectenbestrijding Luxan
1 artikel(en)
meer informatie
  • Voor de behandeling bij gevogelte
  • Enkel voor binnen gebruik
  • Ter bestrijding van rode vogelmijt (bloedluis)
31,95
Nog 4 in voorraad
1 artikel(en)

Bloedluis & insectenbestrijding Luxan

Bloedluis bij kippen of vogels kan voor veel ellende zorgen, want ze verspreiden zich razendsnel en ze leven van bloed. Bloedluizen zijn relatief makkelijk te bestrijden, met behandeling van de omgeving door middel van U2 of U3, met name de kieren en gaatjes. Wij verkopen bloedluis middelen in vloeibare en poedervorm. Voor alle bloedluisbestrijding middelen geldt: op werkdagen voor 15 uur besteld, morgen in huis.

Wat is bloedluis?

Een bloedluis is een rode vogelmijt (officiële naam: Dermanyssus gallinae), andere benamingen zijn bloedmijt, rode mijt, pluimveemijt, kippenluis of kippenmijt. Een hardnekkig beestje dat zich kan verstoppen in alle hoeken en kieren van onder andere kippenhokken, terraria en volières.

Kippen met veel bloedluis slapen veel overdag, eten en drinken niet goed en leggen minder of geen eieren meer. De gezondheid gaat snel achteruit. Naast het bloed zuigen kan het bloedluis ook indirect de gezondheid beïnvloeden aangezien de bloedluis ook ziektes onder de vogels kan verspreiden.


Luxan is een onderdeel van Edialux. Luxan is gespecialiseerd in de verdelging van ratten, muizen, slakken, zwammen, houtwormen en insecten zoals kakkerlakken, mieren, wespen en vlooien. Wij verkopen voornamelijk muizen- en rattengif en slakkenkorrels van het met Luxan. Heeft u ratten overlast? Voor elke situatie werkt een andere manier van bestrijding. Vraag ons gerust om advies!