EHBO & Wondverzorging Veip

Bekijk ons aanbod aan ehbo en wondverzorgingsmiddelen voor koeien. Verschillende producten zoals jodium, wondspray, wondzalf en ontsmettende middelen van diverse merken. Verbandstoffen, zoals zelfklevend verband, watten en drukverbanden vindt u onder de categorie Veterinaire Instrumenten, Ervaar meer over EHBO & Wondverzorging Veip

1 artikel(en)
meer informatie
  • Verwijder vuil en ongewenste geur
  • Bij operaties, keuringen, shows
  • Neutrale, prettige, frisse geur
76,-
Nog 10+ in voorraad
1 artikel(en)

EHBO & Wondverzorging Veip

Bekijk ons aanbod aan ehbo en wondverzorgingsmiddelen voor koeien. Verschillende producten zoals jodium, wondspray, wondzalf en ontsmettende middelen van diverse merken. Verbandstoffen, zoals zelfklevend verband, watten en drukverbanden vindt u onder de categorie Veterinaire Instrumenten, Verbandstoffen. Ideaal voor de wondverzorging van uw runderen.


Veip disinfectants staat voor goede hygiëne en desinfectie wat leidt tot een betere volksgezondheid, productie efficiency en kwaliteitsverbetering van eindproducten en dat dit uiteindelijk een economisch voordeel voor de gebruikers oplevert. Wij verkopen van Veip onder andere de bekende producten Halamid-D voor het desinfecteren van onder andere stallen en operatieruimtes. Activet voor situaties waarin snel de (dierlijke) huid, voorwerpen en materiaal smetteloos gereinigd dient te worden.