Infrarood warmtelamp

Originele Philips infrarood warmtelampen voor uw dieren. U kunt deze lampen voor verschillende doeleinden gebruiken zoals in het kraamhok van uw schapen of bij de pasgeboren kuikens. Een warmtelamp is ook heel geschikt voor het warmhouden van puppies of kittens zodat deze lekker warm blijven wanneer de...

Ervaar meer over Warmtelampen Philips
2 artikel(en)
meer informatie
  • Geschikt voor alle dieren
  • Lange levensduur
  • Te gebruiken bij opfokarmaturen
Va. 13,95
In voorraad
meer informatie
  • Voor biggen en pluimvee
  • Lange levensduur
  • Te gebruiken bij opfokarmaturen
Va. 13,95
In voorraad
2 artikel(en)

Warmtelampen Philips

Originele Philips infrarood warmtelampen voor uw dieren. U kunt deze lampen voor verschillende doeleinden gebruiken zoals in het kraamhok van uw schapen of bij de pasgeboren kuikens. Een warmtelamp is ook heel geschikt voor het warmhouden van puppies of kittens zodat deze lekker warm blijven wanneer de moeder even weg is. De warmtelampen kunnen het best gebruikt worden in een zogenaamd opfokarmatuur voor optimale veiligheid.

Wanneer gebruik je nu precies een warmtelamp?

Een infrarood warmtelamp is ideaal te gebruiken bij pasgeboren dieren. Bijvoorbeeld in het kraamhok van uw schapen of bij pasgeboren kuikens. Een warmte lamp is ook heel geschikt voor het warmhouden van puppy's of kittens zodat deze lekker warm blijven wanneer de moeder even weg is. Dit kan vooral het geval zijn bij een groot nestje waarbij niet alle pups bij de moeder kunnen liggen en de kamertemperatuur te laag is. Het is belangrijk dat pups warm blijven.

De warmte lampen kunnen het best gebruikt worden in een zogenaamd opfokarmatuur voor optimale veiligheid. Een armatuur voor warmte lampen is hitte bestendig en voorzien van een rooster zodat dieren zich niet kunnen branden aan de lamp. De armatuur voor warmtelampen is voorzien van een porseleinen fitting en leverbaar met of zonder 2,5 of 5 meter snoer.

Welke warmtelamp kan ik het beste gebruiken?

Warmtelampen bestaan er in rood en wit licht. Infrarood lamp wit licht is speciaal voor biggen en pluimvee. De rood licht lamp is geschikt voor alle dieren. De lampen zijn te verkrijgen in verschillende wattage. De 100watt spaarlamp geeft dezelfde warmte opbrengst als de 150watt maar heeft een langere levensduur en een iets mindere verbruik, hetzelfde geldt voor de 175watt lamp t.o.v. de 250watt.

Macrovet beschikt over originele Philips Infrarood lampen zowel in rood licht als wit licht van 100 tot 250watt.

Warmtelampen voor solarium, tegen spierpijn of gewoon iets warm te houden.

Uiteraard zijn de warmte lampen niet alleen geschikt voor dieren, maar ook voor mensen en andere toepassingen. De infrarood lampen zijn ideaal te gebruiken tegen spierpijn. De infrarood (elektro magnetische straling) dringt diep door in de huid en het verwarmt de spieren waardoor ze soepeler worden en betere doorbloeding ontstaat zodat de afvalstoffen en zuren sneller afgevoerd zullen worden.

Verschillende toepassingen op een rijtje.

Warmtelamp kuikens: Voor het grootbrengen van kuikentjes is het van groot belang om deze warm te houden. Plaats daarom een warmtelamp in een speciale opfokarmatuur boven het kuikenhok.
Warmtelamp pups: Puppies hebben warmte nodig om op temperatuur te blijven. Wanneer de moeder niet in de buurt is zal er gebruik gemaakt moeten worden van bij voorkeur een rode warmte lamp voor pups. 150 of 175 watt is voldoende.
Warmte lamp vogel: Verwarm het vogel hok in de volière in de koude wintermaanden met een warmte lamp. Gebruik bij voorkeur een rode warmtelamp zodat het dag en nacht ritme niet te veel verstoort wordt.
Infraroodlampen voor een paarden solarium: De rode warmtelampen zijn met uitstek geschikt voor het gebruik in een solarium. De infrarood straling dringt door in de huid en versoepeld de spieren en zorgt voor een goede bloedsomloop en versoepeld de spieren.
Warmtelampen voor het warm houden van voedsel: Perfect te gebruiken voor restaurants, hotels, kantines en andere cateringbedrijven.

En zo zijn er nog tal van verschillende toepassingen te noemen voor het gebruik van warmte lampen.


Wij verkopen warmtelampen van Philips. Infrarood lamp wit licht lampen zijn speciaal voor biggen en pluimvee. De Philips rood licht warmtelampen zijn geschikt voor alle dieren. De 100watt spaarlamp geeft dezelfde warmte opbrengst als de 150watt maar heeft een langere levensduur en een iets mindere verbruik, hetzelfde geldt voor de 175watt lamp t.o.v. de 250watt. De gewone lampen hebben een dun glas wat erg breekbaar is. De spaarvarianten zijn daar tegenover veel sterker en hebben een geribbeld glas dat dikker is.