Injectienaalden Henke

Injectienaalden hebben we in verschillende soorten en maten. Voor u een injectienaald kiest, kijk dan wat voor aansluiting u heeft op uw spuit. We hebben namelijk schroefnaalden, deze hebben een inwendig schroefdraad en worden op de spuit geschroefd. Daarnaast hebben we ook Luer-Lock naalden, luerlock is een soort van snel...

Ervaar meer over Injectienaalden Henke
2 artikel(en)
meer informatie
  • Met Luer-Lock aansluiting
  • Voor metalen en nylon spuit
  • Gebruik naald diverse dieren
Va. 13,95
In voorraad
meer informatie
  • Met schroef aansluiting
  • Voor metalen en nylon spuit
  • Gebruik naald diverse dieren
Va. 13,95
In voorraad
2 artikel(en)

Injectienaalden Henke

Injectienaalden hebben we in verschillende soorten en maten. Voor u een injectienaald kiest, kijk dan wat voor aansluiting u heeft op uw spuit. We hebben namelijk schroefnaalden, deze hebben een inwendig schroefdraad en worden op de spuit geschroefd. Daarnaast hebben we ook Luer-Lock naalden, luerlock is een soort van snel wissel systeem welke op het naaldstuk van de spuit geschoven wordt en door middel van een halve slag draaien vastklikken. Luer-lock injectienaalden passen meestal ook op een wegwerpspuit. Als laatste hebben we de wegwerpnaalden, deze zijn steriel verpakt en geschikt voor eenmalig gebruik en passen op alle wegwerpspuiten.

Het succesverhaal van Henke-Sass, Wolf begon in 1921: Georg Andreas Henke stichtte een bedrijf in de medische technologie sector. De eerste producten werden vervaardigd in een kleine kelder in Tuttlingen. De gekalibreerde glazen metalen cilindrische spuit werd uitgevonden door Henke, inmiddels een veel verkocht artikel door veehouders onder de naam Eco-Matic. De Eco-Matic injectiespuiten zijn ideaal voor het injecteren van grote koppels dieren. De spuit heeft een Luer-Lock aansluiting welke ook geschikt is voor wegwerpnaalden.