Injectiespuiten Genia

Bekijk ons assortiment aan injectiespuiten. U vindt hier alle mogelijke varianten zoals de goedkope wegwerpspuiten voor eenmalig gebruik. Maar wanneer u meerdere dieren achtereenvolgens wilt injecteren bent u beter af met een zogenaamde repeteerspuit. Deze spuiten kunt u instellen op een bepaalde hoeveelheid en vullen...

Ervaar meer over Injectiespuiten Genia
 
2 artikel(en)
meer informatie
  • Kunststof met rubberen zuiger
  • Ideaal bij katheter gebruik
  • 3-Delig
4,95
Nog 100+ in voorraad
meer informatie
  • Degelijke nylon injectiespuit
  • Soepel glijdende zuigerring
  • In 10, 20, 30 of 50 ml formaat
Va. 14,95
In voorraad
2 artikel(en)

Injectiespuiten Genia

Bekijk ons assortiment aan injectiespuiten. U vindt hier alle mogelijke varianten zoals de goedkope wegwerpspuiten voor eenmalig gebruik. Maar wanneer u meerdere dieren achtereenvolgens wilt injecteren bent u beter af met een zogenaamde repeteerspuit. Deze spuiten kunt u instellen op een bepaalde hoeveelheid en vullen zichzelf automatisch. Diverse kwalitatieve merken zoals Genia en Roux.

Genia heeft altijd benadrukt onderzoek en ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de veterinaire praktijk te vereenvoudigen. Genia upgraden de huidige producten op basis van ervaring en feedback van klanten. En met de ruime ervaring en expertise op het gebied van diergeneeskunde, ontwerpt Genia voordurend nieuwe apparatuur en instrumenten die lovende kritieken van klanten krijgen. Wij verkopen van het merk Genia onder andere schedehechtnaalden, schedehechtdraad en schedehechtklosjes.