gt610/005 veerbladen per 6 stuks

 
€ 11,81
Nog 50+ in voorraad
Prijs excl. BTW: € 9,76

Set veerbladen voor econom gt 274 150 watt

Set van 6 stuks

Dit onderdeel is geschikt voor de Aesculap Econom type's:

Kijk op het type plaatje van uw scheermachine welk type u heeft. Bekijk daarna de onderdelentekening en zoek het juiste onderdeel

De meeste onderdelen voor de Aesculap Econom scheermachines zijn bij ons in voorraad. Indien het toch niet in voorraad is wordt het voor u besteld en kan de levertijd tot 7 werkdagen bedragen. Op de onderdelen wordt geen garantie gegeven omdat wij niet kunnen beoordelen of kunnen controleren dat de onderdelen goed / juist zijn vervangen / gemonteerd.

Ziet u het zelf niet zitten om de machine te reparen dan kunt u dit aan ons uitbesteden. U kunt hier ons reparatieformulier downloaden. Een reparatie of onderhoudsbeurt door ons te laten uitvoeren duurd gemiddeld 5 tot 7 werkdagen. De kosten kunnen wij helaas niet van te voren bepalen. Wij doen een prijsopgaaf vanaf 75 euro.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen gt610/005 veerbladen per 6 stuks

snelle service

Ik had het paard half geschoren en toen brak het bladveer.
Het is een hele oude scheermachine geërfd van mijn opa, ik dacht die bladveren zullen niet meer te krijgen zijn! gelukkig bij macrovet wel en de volgende dag in huis waar ik het paard verder kon scheren.
kwaliteit bladveren is goed.

Datum: 22 maart 2017 Door: Heidi

goede snelle levering

Super snelle levering. En van goede kwaliteit. Ik ben allang blij dat jullie zo goed als alle of misschien wel alle onderdelen verkopen voor mijn scheerapparaat van ouder dan 15 jaar.

Datum: 18 februari 2016 Door: Marjan

primaproduct en hoge klantgerichtheid

Ik ben zeer te spreken over het product. Eenvoudig te installeren. Macrovet bleek ook dit keer weer een 10 waard wat klantgerichtheid betreft.

Datum: 21 januari 2015 Door: A.C

Specificaties gt610/005 veerbladen per 6 stuks

  • Artikelnummergt610/005
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!