Schwestern der Nächstenliebe von Leavenworth Gesundheitssystem http://onlinepillen.ch/ bevorzugte Familie Gesundheitswesen Kirksville mo

Door Macrovet.nl kan alles verstuurd worden

Nederland
Verzendkosten bedragen € 3,95 incl. btw.

Verzending binnen Nederland 
Het overgrote gedeelte van ons assortiment is in voorraad en wordt na betaling dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen wordt uw bestelling de volgende werkdag afgeleverd. Soms kan het wat langer duren, maar dat ligt dan aan de vervoerder. Pakketten worden standaard verzonden met DHL, in sommige gevallen versturen wij met Postnl.

Rembourskosten
Voor een zending onder rembours brengen wij € 10,- inclusief btw extra aan rembourskosten bovenop de normale verzendkosten in rekening.

België
Verzendkosten bedragen € 7,95 incl. btw.

Duitsland
Verzendkosten bedragen € 9,95 incl. btw.

Luxemburg
Verzendkosten bedragen € 12,95 incl. btw.

Rest Europa
Verzendkosten bedragen € 19,95 incl. btw.

Buiten Europa
Klanten buiten Europa kunnen het beste even contact opnemen voor de hoogte van de verzendkosten.

Voor landen buiten Nederland en Belgie zijn wel een aantal uitzonderingen waar de verzendkosten hoger worden o.a.: was- en schoonmaakmiddelen, zendingen boven de 10kg en pakketten van groot formaat. Neem voor de exacte verzendkosten contact met ons op.

Verzending naar het buitenland
De tijd die onze vervoerder nodig heeft om de zending bij u af te leveren is afhankelijk van het land waar wij moeten afleveren. Voor België en Luxemburg duurt het gemiddeld 1 tot 3 werkdagen, Duitsland 2 tot 5 werkdagen en overige landen 3 tot 10 dagen.