Birdgard Weitech

Weitech ongedierteverjagers worden verkocht in meer dan 20 landen in Europa, Afrika en het Midden Oosten. Weitech integreert constant nieuwe technologieën en nieuwe ideeën. Door integratie van nieuwe technologieën en door de feed-back van de klanten blijft Weitech constant nieuwe producten on...

Ervaar meer over Birdgard Weitech
2 artikel(en)
meer informatie
  • Kauwen, spreeuwen, duiven,
  • Eksters, meeuwen, etc.
  • Agrarisch, bedrijf, vliegvelden
Va. 440,-
In voorraad
meer informatie
  • Katten, honden, duiven, kraaien
  • Meeuwen, reigers etc.
  • Balkon en tuin
135,-
Nog 100+ in voorraad
2 artikel(en)

Birdgard Weitech

Weitech ongedierteverjagers worden verkocht in meer dan 20 landen in Europa, Afrika en het Midden Oosten. Weitech integreert constant nieuwe technologieën en nieuwe ideeën. Door integratie van nieuwe technologieën en door de feed-back van de klanten blijft Weitech constant nieuwe producten ontwikkelen. Weitech hanteert strikte voorwaarden.

Weitech heeft respect voor het milieu en maken geen gebruik van chemische stoffen of gif. Weitech maakt uitsluitend efficiënt werkende producten zoals bijvoorbeeld de veel verkochte Weitech gardenprotector welke ongewenste dieren detecteert via infrarood en hier op reageert met lichtflitsen en een hoge ultrasone toon van verschillende frequentie (14 à 25 KHz). Door het gebruik van verschillende ultrasone geluiden en de steeds wisselende frequenties zullen de dieren de plaats verlaten zonder gekwetst of gedood te worden. De ultrasone geluiden gaan het zenuw en communicatiestelsel van het dier verstoren waardoor ze zich niet meer veilig voelen en eenvoudig weg de locatie zullen verlaten. De Weitech Mollenverjager werkt door middel van trillingen. Het apparaat geeft trillingen af, die het zenuwstelsel verstoren en de voedings-, communicatieve- en gedragsgewoonten beïnvloeden, waardoor de mollen op de vlucht slaan zonder gedood te worden.