Laser verjagers

Het geluid van fluitende vogels, wie vindt dat niet prachtig? Vogels zijn prachtig in de tuin, zolang ze maar geen schade aanrichten aan je land, grasveld, je moestuin of je boomgaard. Heb je vogeloverlast? Dan wil je hier graag zo snel mogelijk vanaf. Bij Macrovet hebben we de oplossing voor jou: Laser...

Ervaar meer over Laser verjagers
6 artikel(en)
6 artikel(en)

Laser verjagers

Het geluid van fluitende vogels, wie vindt dat niet prachtig? Vogels zijn prachtig in de tuin, zolang ze maar geen schade aanrichten aan je land, grasveld, je moestuin of je boomgaard. Heb je vogeloverlast? Dan wil je hier graag zo snel mogelijk vanaf. Bij Macrovet hebben we de oplossing voor jou: Laser Verjagers.

Met een laser verjaag je eenvoudig vogels als duiven, kraaien, roofvogels of ganzen.

Voorbeelden van vogelverjagende lasers zijn:

Agrilaser

De Agrilaser is een laser die in samenwerking met wetenschappers is ontwikkeld. Hij is stil, draagbaar en heeft een enorm bereik voor het verjagen van vogels en andere dieren.

Onze klanten zeggen hierover:

Hij werkt uitstekend en mijn vogel probleem is zo goed als opgelost!

Agrilaser Lite

De Agrilaser Lite verjaagt vogels en andere dieren tijdens een lichtsterkte van 10.000 Lux, wat overeen komt met bewolkt weer. Dieren zien de groene laserstraal als een gevaar dat hen wil raken en vliegen weg.

Onze klanten zeggen hierover:

We zijn erg blij met de Agrilaser tussen licht en donker werkt hij het beste, zelfs op zwanen.

Agrilaser Handheld

De Agrilaser Handheld is het topmodel. De Agrilaser Handheld verjaagt vogels en andere dieren tot een lichtsterkte van 20.000 Lux, wat overeen komt met daglicht.

Hulp nodig bij je keuze?

Bij Macrovet weten we wat voor overlast een vogels kunnen veroorzaken. Wij willen je dan ook graag van deze ongewenste bezoekers afhelpen. Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop en advies van vogelverschrikkers. Neem dus gerust contact met ons op!