Meeuwen verjagen Laserop

Meeuwen kunnen veel overlast veroorzaken, vooral in de kustgebieden. Ze kunnen je tuin of terras enorm bevuilen met hun poep, maar maken ook veel herrie. Dit laatste doen ze vooral tijdens het broedseizoen. Ervaar je overlast van meeuwen? Dan wordt het tijd voor een oplossing. Macrovet biedt verschillende manieren om...

Ervaar meer over Meeuwen verjagen Laserop
 
3 artikel(en)
meer informatie
  • Meeuwen, duiven, eenden, ganzen
  • kauwen, kraaien, spreeuwen, etc
  • Agrarisch, bedrijven
577,-
Nog 8 in voorraad
meer informatie
  • Laadtijd batterij 8 uur
  • 2400 mAh
  • Geschikt voor meerdere LaserOp zaklampen
Va. 21,95
In voorraad
meer informatie
  • Laser vogelverjager
  • Hulpmiddelen voor LaserOp
  • Om vogels op grote afstand te verjagen
Va. 35,95
In voorraad
3 artikel(en)

Meeuwen verjagen Laserop

Meeuwen kunnen veel overlast veroorzaken, vooral in de kustgebieden. Ze kunnen je tuin of terras enorm bevuilen met hun poep, maar maken ook veel herrie. Dit laatste doen ze vooral tijdens het broedseizoen. Ervaar je overlast van meeuwen? Dan wordt het tijd voor een oplossing. Macrovet biedt verschillende manieren om meeuwen te verjagen.

Voorbeelden om meeuwen te verjagen zijn:

CropGard vogelverschrikker

Deze vogelverschrikker is gemaakt om tegen elke windstoot te kunnen, ideaal met het ruwe klimaat in Noord Europa. De degelijke en van hoge kwaliteit wind aangedreven vogelverjager brengt de vogels in verwarring met de reflecterende beweging.

Onze klanten zeggen hierover:

Prima, de vogels blijven weg!

BirdGard Pro vogelverjager met geluid

De BirdGard pro is een apparaat dat de geluiden van de natuurlijke vijanden van verschillende ongewenste vogels reproduceert. Hierdoor blijven ongewenste vogels op afstand en op de lange termijn helemaal weg.

Onze klanten zeggen hierover:

Apparaatje uitgepakt en aangezet, onmiddellijk de kraaien met groot kabaal weg. Nu na een veertiental dagen geen last meer van gehad, ook de vervelende eksters laten zich niet zien.

Agrilaser Lite

De Agrilaser Lite verjaagt vogels en andere dieren tijdens een lichtsterkte van 10.000 Lux, wat overeen komt met bewolkt weer. Dieren zien de groene laserstraal als een gevaar dat hen wil raken en vliegen weg.

Onze klanten zeggen hierover:

We zijn erg blij met de Agrilaser tussen licht en donker werkt hij het beste, zelfs op zwanen.

Hawk Kite black of brown

De Hawk Kite is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart en in de lengtes 7 meter en 10 meter. De Hawk Kite is handgemaakt en hoog in de lucht nauwelijks te onderscheiden van een echte valk. Met een klein beetje wind vliegt, beweegt, klimt en duikt als een echte valk.

Onze klanten zeggen hierover:

Hij doet het prima boven de aardbeien, er hoeft geen net meer over!

Bij Macrovet weten we wat voor overlast meeuwen kunnen veroorzaken. Wij willen je dan ook graag van deze ongewenste bezoekers afhelpen. Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop en advies van vogelverschrikkers. Neem dus gerust contact met ons op!


De LaserOp is een laserlamp met een groene laserbundel voor het verjagen van vogels, met name ganzen, en andere dieren in de ochtend en avonduren en ook op "donkere" dagen. Werkt effectief tot een daglicht sterkte van 20000 lux. De bundel heeft een bereik van meer dan 2 km. Vogels en andere dieren ervaren de groene laserbundel als slaan met een stok, dus vluchten altijd wanneer de laserbundel gezien wordt. Vogels wennen niet aan de groene laserbundel, wanneer LaserOp vaker wordt gehanteerd gaan de vogels uw perceel als onveilig gebied beschouwen. De vogelwacht op vliegveld Schiphol heeft al meer dan 5 jaar ervaring met de groene laserbundel.