Meeuwen verjagen Weitech

Meeuwen kunnen veel overlast veroorzaken, vooral in de kustgebieden. Ze kunnen je tuin of terras enorm bevuilen met hun poep, maar maken ook veel herrie. Dit laatste doen ze vooral tijdens het broedseizoen. Ervaar je overlast van meeuwen? Dan wordt het tijd voor een oplossing. Macrovet biedt verschillende manieren om...

Ervaar meer over Meeuwen verjagen Weitech
 
2 artikel(en)
meer informatie
  • Kauwen, spreeuwen, duiven,
  • Eksters, meeuwen, etc.
  • Agrarisch, bedrijf, vliegvelden
Va. 440,-
In voorraad
meer informatie
  • Katten, honden, duiven, kraaien
  • Meeuwen, reigers etc.
  • Balkon en tuin
135,-
Nog 100+ in voorraad
2 artikel(en)

Meeuwen verjagen Weitech

Meeuwen kunnen veel overlast veroorzaken, vooral in de kustgebieden. Ze kunnen je tuin of terras enorm bevuilen met hun poep, maar maken ook veel herrie. Dit laatste doen ze vooral tijdens het broedseizoen. Ervaar je overlast van meeuwen? Dan wordt het tijd voor een oplossing. Macrovet biedt verschillende manieren om meeuwen te verjagen.

Voorbeelden om meeuwen te verjagen zijn:

CropGard vogelverschrikker

Deze vogelverschrikker is gemaakt om tegen elke windstoot te kunnen, ideaal met het ruwe klimaat in Noord Europa. De degelijke en van hoge kwaliteit wind aangedreven vogelverjager brengt de vogels in verwarring met de reflecterende beweging.

Onze klanten zeggen hierover:

Prima, de vogels blijven weg!

BirdGard Pro vogelverjager met geluid

De BirdGard pro is een apparaat dat de geluiden van de natuurlijke vijanden van verschillende ongewenste vogels reproduceert. Hierdoor blijven ongewenste vogels op afstand en op de lange termijn helemaal weg.

Onze klanten zeggen hierover:

Apparaatje uitgepakt en aangezet, onmiddellijk de kraaien met groot kabaal weg. Nu na een veertiental dagen geen last meer van gehad, ook de vervelende eksters laten zich niet zien.

Agrilaser Lite

De Agrilaser Lite verjaagt vogels en andere dieren tijdens een lichtsterkte van 10.000 Lux, wat overeen komt met bewolkt weer. Dieren zien de groene laserstraal als een gevaar dat hen wil raken en vliegen weg.

Onze klanten zeggen hierover:

We zijn erg blij met de Agrilaser tussen licht en donker werkt hij het beste, zelfs op zwanen.

Hawk Kite black of brown

De Hawk Kite is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart en in de lengtes 7 meter en 10 meter. De Hawk Kite is handgemaakt en hoog in de lucht nauwelijks te onderscheiden van een echte valk. Met een klein beetje wind vliegt, beweegt, klimt en duikt als een echte valk.

Onze klanten zeggen hierover:

Hij doet het prima boven de aardbeien, er hoeft geen net meer over!

Bij Macrovet weten we wat voor overlast meeuwen kunnen veroorzaken. Wij willen je dan ook graag van deze ongewenste bezoekers afhelpen. Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop en advies van vogelverschrikkers. Neem dus gerust contact met ons op!


Weitech ongedierteverjagers worden verkocht in meer dan 20 landen in Europa, Afrika en het Midden Oosten. Weitech integreert constant nieuwe technologieën en nieuwe ideeën. Door integratie van nieuwe technologieën en door de feed-back van de klanten blijft Weitech constant nieuwe producten ontwikkelen. Weitech hanteert strikte voorwaarden.

Weitech heeft respect voor het milieu en maken geen gebruik van chemische stoffen of gif. Weitech maakt uitsluitend efficiënt werkende producten zoals bijvoorbeeld de veel verkochte Weitech gardenprotector welke ongewenste dieren detecteert via infrarood en hier op reageert met lichtflitsen en een hoge ultrasone toon van verschillende frequentie (14 à 25 KHz). Door het gebruik van verschillende ultrasone geluiden en de steeds wisselende frequenties zullen de dieren de plaats verlaten zonder gekwetst of gedood te worden. De ultrasone geluiden gaan het zenuw en communicatiestelsel van het dier verstoren waardoor ze zich niet meer veilig voelen en eenvoudig weg de locatie zullen verlaten. De Weitech Mollenverjager werkt door middel van trillingen. Het apparaat geeft trillingen af, die het zenuwstelsel verstoren en de voedings-, communicatieve- en gedragsgewoonten beïnvloeden, waardoor de mollen op de vlucht slaan zonder gedood te worden.