Nooit meer een lege accu met onze schrikdraadapparaten met een zonnepaneel

De nieuwste ontwikkeling in schrikdraadland zijn schrikdraadapparaten op zonne-energie. De accu van het apparaat slaat de energie op. Hierdoor functioneert een schrikdraadapparaat op zonne-energie ook als de zon niet schijnt. Deze apparaten zijn zowel geschikt voor permanente afrastering als voor mobiele...

Ervaar meer over Schrikdraadapparaat op zonne-energie Afrastering
3 artikel(en)
meer informatie
  • Beugel voor aan muur - paal - inbraak werende kast
  • Speciaal voor 10 - 20 - 30w
  • Gallagher
100,-
Nog 1 in voorraad
meer informatie
  • Incl. Regulator 2A (20 Watt)
  • Afmeting 450 x 350 mm
  • Zonnepaneel is geschikt voor de B40, B50, B80 en de B100
304,-
Nog 1 in voorraad
meer informatie
  • Incl. 2 batterijen
  • Zonnepaneel apparaat
  • Voor afrasteringen tot 30 km
899,-
0 in voorraad wel te bestellen
3 artikel(en)

Schrikdraadapparaat op zonne-energie Afrastering

De nieuwste ontwikkeling in schrikdraadland zijn schrikdraadapparaten op zonne-energie. De accu van het apparaat slaat de energie op. Hierdoor functioneert een schrikdraadapparaat op zonne-energie ook als de zon niet schijnt. Deze apparaten zijn zowel geschikt voor permanente afrastering als voor mobiele afrastering.

Je kent het wel, om de paar weken is de accu van het schrikdraadapparaat weer leeg en moet je hem weer opladen. Een hoop gesjouw en gedoe en de kans dat je dieren door de afrastering gaan is dermate groot. Met een schrikdraadapparaat met een zonnepaneel welke werkt op zonnestroom is dat probleem voorgoed verholpen. Het grote voordeel is dat de accu continu wordt opgeladen door de zon. Je hebt er dus geen omkijken meer naar en er blijft continu voldoende spanning op de schrikdraadafrastering staan. Wil je dus continuïteit en betrouwbaarheid zonder gedoe, kies dan voor een schrikdraadapparaat met een zonnepaneel.

Schrikdraadapparaten op zonne-energie zijn milieuvriendelijk

Een schrikdraadapparaat op zonne-energie is duurzaam en klimaatvriendelijk. Maar is bovenal een goede keuze om jouw dieren te beschermen. De accu met zonnepaneel werkt altijd, ook als het bewolkt is. Daarbij is het ook nog eens een gratis vorm van energie. De accu wordt bijgeladen door het zonnepaneel. Je hoeft hierdoor de accu zelf minder vaak op te laden. Dit scheelt uiteraard tijd.

 

Macrovet verkoopt schrikdraadapparaten op zonne-energie van de merken Gallagher en Patura

Wij verkopen alleen de beste merken schrikdraadapparaten op zonne-energie. Het Duitse Patura en Nieuw Zeelandse Gallagher zijn toegewijd aan schrikdraadafrastering. Hieronder vind je een vergelijking van de diverse schrikdraadapparaten op zonne-energie van de merken.

 schrikdraadapparaten op zonne-energie