9.4 / 10Klantbeoordelingen

Agrilaser Handheld 500

(1) Beoordeling

  • Meeuwen, duiven, eenden, ganzen
  • kauwen, kraaien, spreeuwen, etc.
  • Agrarisch, bedrijven
2,572,-

2,299,-

Nog 10+ in voorraad
Bestel voor 15.00uur, morgen geleverd
Voor bestellingen onder de €99,00 rekenen wij verzendkosten
- +

2,299,-

Thuiswinkel Awards Meervoudig winnaar Thuiswinkelawards
Thuiswinkel Waarborg
Echte klantenbeoordelingen 9.4 / 10
  • Gratis verzending vanaf € 99,- in NL & BE
  • 30 dagen bedenktijd: gratis retourneren
Productnummer: 605094

Agrilaser Handheld 500 is de krachtigste in zijn soort

Dit is de Agrilaser Handheld 500, de sterkste variant uit de Agrilaser Handheld familie, sterker dan de Agrilaser Handheld 200 of de standaard Agrilaser Handheld.

Handzame Laser om vogels te verjagen

De Agrilaser Handheld 500 is vergelijkbaar met een grote zaklamp maar dan met een laserstraal om vogels of andere dieren te verjagen. De Agrilaser Handheld is geluidloos en veilig in gebruik. Door geavanceerde optische technologie straalt de Agrilaser een groene laserstraal uit met een constante diameter over een grote afstand. In samenwerking met wetenschappers is de Agrilaser ontwikkeld tot het ultieme middel voor het verjagen van vogels en andere dieren in agrarisch gebied.

Agrilaser Handheld 500 is de sterkste laser

De Agrilaser Handheld 500 is het absolute topmodel uit de Handheld serie van Agrilaser. De Agrilaser Handheld 500 verjaagt vogels en andere dieren tot een lichtsterkte van 20.000 Lux, wat overeen komt met daglicht.

Agrilaser Handheld

De Agrilaser® Handheld verjaagt vogels en andere dieren tijdens een lichtsterkte van 20.000 Lux, wat overeen komt met daglicht. Dieren zien de groene laserstraal als een gevaar dat hen wil raken en vliegen weg. In tegenstelling tot conventionele verjagingsmethoden zullen vogels hier niet aan wennen. De vogels zullen het gebied vervolgens als onveilig beschouwen en er niet meer terugkeren.

  • Agrilaser Handheld maakt gebruik van groene lasertechnologie met het enorme bereik van meer dan 2.000 meter.
  • In tegenstelling tot conventionele verjagingsmethodes zullen vogels niet gewend raken aan de Agrilaser.
  • De Agrilaser is het effectiefst tijdens zonsopgang, zonsondergang en bewolkt, regenachtig of mistig weer.
  • Met behulp van het vizier kunt u de Agrilaser Handheld nauwkeurig richten voordat u de laserstraal activeert. Dit verhoogt de effectiviteit en veiligheid.

De Agrilaser wordt geleverd in een hoge kwaliteit draagkoffer zodat de Agrilaser goed beschermd is en makkelijk vervoerd kan worden.

De battery pack wordt standaard meegeleverd maar is ook bij te bestellen en bestaat uit twee stuks oplaadbare Agrilaser accu’s en een bijbehorende krachtige lader.

Eigenschappen Agrilaser Handheld

Eigenschappen Agrilaser Handheld

  • Wordt geleverd in een stevige koffer inclusief batterijen.

Effectief bereik van de Agrilaser

Het bereik van de Agrilaser is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Hoe donkerder het weer hoe verder de straal komt. Bekijk hieronder de tabellen.

Bereik Agrilaser Handheld

Bereik Agrilaser Handheld

Veelgestelde vragen over vogels verjagen met laser

Welke vogels zijn te verjagen met de Agrilaser®?
De Agrilaser heeft de benodigde keurmerken en certificaten om in Europa verkocht te mogen worden en veilig te gebruiken. Er bestaan wel regels en voorschriften die afschrikken van bepaalde (beschermde) diersoorten verbieden. Controleer altijd de lokale wetgeving voor het gebruik van de Agrilaser®.

Mag ik alle vogelsoorten verjagen?
De Agrilaser heeft de benodigde keurmerken en certificaten om in Europa verkocht te mogen worden en veilig te gebruiken. Er bestaan wel regels en voorschriften die afschrikken van bepaalde (beschermde) diersoorten verbieden. Controleer altijd de lokale wetgeving voor het gebruik van de Agrilaser®.

Wennen vogels aan de Agrilaser®?
Nee, vogels wennen niet aan de Agrilaser. Vogels zien de groene laserstraal als een fysiek object dat hen wil raken. Het enige alternatief om niet geraakt te worden is wegvliegen. Dit is een zelfde reflex wanneer vogels wegvliegen omdat een auto nadert. De Agrilaser® doet een beroep op het overlevingsinstinct van de vogel. In tegenstelling tot conventionele verjagingsmethoden zullen vogels hier niet aan wennen en dus altijd wegvliegen.

Hoe lang blijven de vogels weg?
Dit is van veel factoren afhankelijk en we kunnen hierover geen garanties geven. Uit de praktijk weten we, dat na systematisch gebruik van ongeveer vier dagen, de vogels het gebied waar de Agrilaser® wordt gebruikt als onveilig beschouwen en niet terugkeren. Het is echter altijd mogelijk dat een nieuwe groep vogels komen die nooit zijn verjaagd door de Agrilaser®.

Reageert (pluim)vee op de Agrilaser®?
Nee, paarden, koeien, schapen en pluimvee negeren de laserstraal.

strong>Is de Agrilaser® veilig?
De Agrilaser® is ontwikkeld met veiligheid in gedachte en is getest en gekeurd door de TUV in Duitsland. De laserstraal is een laser klasse 2M laserstraal die vogels of mensen niet schaadt. Gebruik de Agrilaser® volgens de veiligheidsvoorschriften zoals in de handleiding staat genoteerd.

Wat is het bereik van de Agrilaser®?
De laserstraal kan dier verjagen op een afstand van 2000 meter bij weersomstandigheden van 15.000 Lux, wat gelijk staat aan bewolking of schemering.

Wat is de levensduur van de batterij?
De Agrilaser® kan twee uur achter elkaar gebruikt worden wanneer de batterijen vol zijn. Houdt er rekening mee dat de kwaliteit van de batterijen deze duur beïnvloeden. In de praktijk wordt de Agrilaser® niet continu gebruikt voor twee uur en worden de batterijen wekelijks vervangen.

Hoe is de Agrilaser® te gebruiken?
Zorg ervoor dat voordat u de Agrilaser® aanzet, deze op de grond wijst en de laserstraal niet kan reflecteren op glanzende voorwerpen. Zet de Agrilaser® aan door op de blauwe knop te drukken en richt de laser tot ongeveer twee meter voor je op de grond. Zorg ervoor dat er geen reflecterende objecten, voertuigen, gebouwen of mensen zijn tussen u en de vogels. Beweeg de laserpunt langzaam over de grond naar de vogels. De Agrilaser® mag niet worden gebruikt als een pistool, d.w.z. mikken en schieten. De Agrilaser® is het meest effectief tijdens zonsopgang en zonsondergang en bij bewolkt, regenachtig of mistig weer.

Heldere weersomstandigheden: zorg ervoor dat u de zon voor u hebt en de vogels de zon achter hen hebben. Anders zullen de vogels het laserlicht niet merken vanwege de felle zon.

Regen: zorg dat de Agrilaser® en de lens in het bijzonder, niet nat worden door de regen. Na gebruik, afnemen van eventuele regendruppels met een droge doek.

Zit er garantie op de Agrilaser®?

De Agrilaser® heeft een garantietermijn van 12 maanden na de datum van aankoop. In geval van vervanging, zal de garantieperiode van het oorspronkelijke product geldig blijven.

Garantievoorwaarden
De garantie is geldig als de Agrilaser® wordt gebruikt volgens de instructies van de handleiding en voor het doel waarvoor het is ontworpen. De garantie is geldig wanneer een geldige bon wordt getoond met de datum van aankoop, de naam van de dealer en de productnaam. De garantie is ongeldig wanneer:
- Waterschade of schade door vallen of stoten is gevonden.
- Het serienummer is verwijderd.
- Eventuele reparaties zijn uitgevoerd door onbevoegd personeel.
- Eventuele gebreken voorgedaan als gevolg van verkeerd gebruik of gebruik in omgevingen die niet voorgeschreven zijn.
- Het defect te wijten is aan normale slijtage van vervangbare onderdelen, zoals batterijen.

Lees meer Lees minder

Specificaties Agrilaser Handheld 500

Doeldier: Duiven, Eksters, Ganzen, Kauwen, Kraaien, Meeuwen, Overige Vogels, Spreeuwen
Probleem: Eksteroverlast, Kauwenoverlast, Kraaienoverlast, Meeuwenoverlast, Overige vogels overlast, Spreeuwenoverlast, duivenoverlast, ganzenoverlast
Productsoort: Laser
Soort vogelverjager: Verjagen, Verjagen met laser
Soort vogelwering: Laser
Type vogelverjager: Agrilaser
Waar vogel overlast: Agrarische Sector, Gebouw
Welke vogel last van: Last van duiven, Last van eksters, Last van ganzen, Last van kauwen, Last van kraaien, Last van meeuwen, Last van spreeuwen, Van van overige vogels

Productbeoordelingen Agrilaser Handheld 500

werkt ook tijdens zonlicht

Eindelijk een laser tegen ganzen die ook tijdens zonlicht werkt.

Mark

May 16, 2017 16:50

Toegevoegd aan winkelwagen