9.4 / 10Klantbeoordelingen

Service en Garantie voorwaarden Macrovet


De producten die Macrovet verkoopt voldoen aan de hoogste kwaliteit en degelijkheid en dient te doen wat ervan verwacht mag worden. Wat garantie betreft houden wij ons aan de Nederlandse wet omtrent wettelijke garantie bepalingen voor consumenten. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Mocht er bij een artikel onverhoopt problemen voorkomen dan wordt deze door Macrovet kosteloos hersteld. Hierbij kan sprake zijn van reparatie of vervanging. De garantie omvat fabricage- en materiaalfouten. Uiteraard valt normale slijtage niet onder de garantie. Tevens kennen de verschillende producten verschillen in levensduur en kwaliteit. Macrovet is in alle gevallen het eerste aanspreekpunt voor aanspraak op garantie en zal indien nodig de leverancier of fabrikant erbij betrekken.

Fabrieksgarantie

Naast de wettelijke garantie geven sommige fabrikanten ook garantie op fabricage- en materiaalfouten. Indien er ook een fabrieksgarantie gegeven wordt vindt je dit apart op de productpagina of in de handleiding van het product vermeld. Een eventuele fabrieksgarantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Garantievoorwaarden

  • Bij een ongegronde klacht komen alle gemaakte kosten voor de consument.
  • indien een klacht gegrond is, dan wordt het artikel (gedeeltelijk) gerepareerd of (gedeeltelijk) vervangen of (gedeeltelijk) gecrediteerd.
  • Artikelen die voor garantie of normale reparatie aan ons worden aangeboden dienen schoon en droog te zijn. Wij verzoeken je om de producten schoon aan ons toe te sturen.
  • Wanneer je aanspraak wilt maken op garantie dien je altijd een aankoopbewijs (bijvoorbeeld een kopie van de factuur) mee te sturen zodat onze serviceafdeling kan zien dat je voor garantie in aanmerking komt.

Uitzonderingen op de garantie

In sommige gevallen kan er geen aanspraak gemaakt worden op de garantie zoals:

  • Beschadiging door opzet of nalatigheid
  • Ondeskundig gebruik of nalatigheid
  • Normale slijtage
  • Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing
  • Schade die aangebracht is door natuur, mens of dier vallen niet onder de garantie (zoals o.a. bliksem schade).

Repareren van scheermachines en tondeuses

Onze uiterst bekwame monteur draait er zijn hand niet voor om en repareert elke scheermachine of tondeuse van de merken Oster, Andis, Liscop (Duitse Lister), Aesculap-Econom, Aesculap Favorita, Hauptner en Heiniger. Van al deze machines zijn de meest gebruikte onderdelen in voorraad. Op alle scheermachinereparaties geldt een garantie van 3 maanden. Deze (fabrieks) garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie. Het repareren van een scheermachine duurt gemiddeld 3 tot 7 dagen nadat wij deze hebben ontvangen. PS. wij verkopen geen Engelse Listers zoals de Lister Star, Lister Legend, Lister Laser etc. Zodoende kunnen we deze machines niet repareren. Wij hebben geen onderdelen van deze tondeuses in voorraad en deze kunnen wij helaas ook niet bestellen. Tevens repareren wij ook geen Chinese scheermachines omdat wij hier geen onderdelen van hebben en wij niet achter de kwaliteit van deze machines kunnen staan.

Klik hier om ons service en garantieformulier te printen
Stuur jouw reparatie samen met een compleet uitgeprint ingevuld formulier plus eventueel een kopie van de aankoopfactuur op naar Macrovet.nl, t.a.v. Technische dienst, Thomas Edisonweg 36, 5151 DJ Drunen.

Slijpen van scheermachine messen en tondeusekopjes

Uiteraard ben je bij ons op het juiste adres voor het slijpen van scheermachine messen en tondeuse kopjes van alle verschillende merken. Voor zowel scheermessen als tondeuse kopjes hebben wij een aparte slijpmachine, dit samen met ruim 40 jaar ervaring van de monteur kun je rekenen op perfecte kwaliteit. Voor het slijpen van tondeusekopjes of een stel scheermachine messen rekenen wij € 9,95 per stuk plus € 4.95 verzendkosten (per zending). Het slijpen van scheermachinemessen en tondeusekopjes duurt gemiddeld 3 tot 7 dagen nadat wij deze hebben ontvangen.

Slijpwerk dient altijd van tevoren op onze website besteld te worden.
Ga naar 
Scheermessen en tondeusekopjes laten slijpen voor het bestellen en uitgebreide uitleg.

Reparatie schrikdraadapparaten

Van de merken Rutland Electric Fencing, Hotline en Phoenix hebben wij alle onderdelen in voorraad. Op onze uitgebreide testapparatuur kunnen we het schrikdraadapparaat testen en eventuele storingen opsporen. Een reparatie van een schrikdraadapparaat duurt gemiddeld 3 tot 7 dagen nadat wij deze hebben ontvangen.

Klik hier om ons service en garantieformulier te printen
Stuur jouw reparatie samen met een compleet uitgeprint ingevuld formulier plus eventueel een kopie van de aankoopfactuur op naar Macrovet.nl, t.a.v. Technische dienst, Thomas Edisonweg 36, 5151 DJ Drunen.

Overige apparaten / producten repareren

Heb je een ander apparaat of product welke gekocht is bij Macrovet.nl en dat defect is en gerepareerd moet worden al dan niet voor garantie, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan met je overleggen of het product door ons gerepareerd kan worden of dat het handiger is om het direct met de fabrikant of importeur te regelen.