9.4 / 10Klantbeoordelingen

Boerderijbenodigdheden

media

Boerderijbenodigdheden

Een uitgebreid assortiment boerderijbenodigdheden voor melkveebedrijven, schapenhouderijen, geitenhouderijen, paardenhouderijen, varkenssector en kippen. Van geneesmiddelen tot benodigdheden voor in de stal of op en rond de boerderij. Vrijwel allemaal uit voorraad leverbaar.

+ meer informatie

Al bijna 50 jaar toeleverancier voor de boer

Lang geleden werd het besluit genomen om voor zichzelf te beginnen. Na een korte periode gewerkt te hebben als melkknecht heeft Cees samen met Renetta het zaadje geplant wat onder andere heeft geleid tot de oprichting van Macrovet.nl. Langs de boeren voor hand en spandiensten en tegelijkertijd een auto vol met handel het hele land door. Door een scherpe handelsgeest, oog voor vernieuwing en vooral ook met een luisterend oor en een oplossingsgericht denkvermogen hebben heel wat innovatieve producten het werk van boeren en de gezondheid van dieren verbeterd. En vandaag de dag is dat niet anders. Wij: de nieuwe generatie zetten het harde werken voort met enorm veel passie voor service en expertise.

media

De laatste blogs

31 augustus 2021 Mastitis bij koeien

Mastitis bij koeien

Mastitis is een ander woord voor uierontsteking. Het is een van de meest voorkomende ziektes bij koeien. De ziekte en behandelingen zorgen vaak voor flinke economische schade. Wat is Mastitis precies? Wat kun je doen om het te voorkomen?

Lees verder
19 augustus 2021 Aflammeren schapen

Aflammeren schapen

Wat komt er allemaal bij kijken als een schaap moet aflammeren. In deze blog vertel ik het hele verhaal hoe alles in zijn werk gaat.

Lees verder
13 juni 2021 Bloedluis bij kippen bestrijden

Bloedluis bij kippen bestrijden

Bloedluis kan een groot probleem zijn bij kippen. Kippen krijgen er jeuk en stress van. De dieren kunnen er zelfs ernstig verzwakt van raken. Om bloedluizen te kunnen bestrijden is het slim om eerst wat informatie te hebben over de bloedluis.

Lees verder
27 oktober 2021 Welke scheermessen voor paarden

Welke scheermessen voor paarden

Wil jij alles weten over de verschillende scheermessen voor jouw machine welke het meest geschikt zijn voor het scheren van paarden? Lees dan snel deze blog!

Lees verder
media

Macrovet.nl, zoals met grote letters op onze voorpagina aangegeven noemen wij ons zelf “Dé dierenbenodigdheden en buitenleven specialist”. Dit is niet voor niks, onze familie zit al ruim 50 jaar in de dierenbenodigdheden voor koeien, schapen, varkens, paarden en kleine huisdieren. Sinds 2008 is daarvoor de website Macrovet.nl in het leven geroepen waar u een keuze heeft uit een ruim assortiment.

Meer over ons