9.4 / 10Klantbeoordelingen

30 dagen recht van retour of ruilen


Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 30 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden. Je hebt vervolgens 14 dagen, na de herroepingsmelding, om de producten naar ons terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een tondeuse uit de doos en bekijk hem van alle kanten, steek de stekker in het stopcontact en laat hem even lopen, maar ga er niet de hond mee scheren.

Gratis PostNL, DPD Bpost retour label


Wij bieden jou de optie om producten op onze kosten te retourneren. Hiervoor kun je op onze speciale retourpagina een retouretiket opvragen. Dit etiket plak je op de doos en daarna breng je het pakket naar een inleverpunt bij jou in de buurt. Jij en wij kunnen makkelijk het pakket volgen. Als het pakket bij ons binnen is wordt het direct verwerkt.

Retourlabel opvragen

Op je eigen manier retourneren


Als je liever op je eigen manier goederen terugstuurt / of brengt naar ons, stuur dan een ingevuld retourformulier mee zodat wij weten van wie de retour afkomstig is en hoe we deze verder moeten afhandelen. Zodra het pakket bij ons binnen is zullen wij deze direct verwerken. De retour verzendkosten worden bij deze optie niet vergoed.

Retourformulier printen

Deelvergoeding

Bevalt je aankoop toch niet helemaal, maar heb je het al in gebruik genomen? Daar balen wij ook van.

Voor al je aankopen geldt 30 dagen bedenktermijn, dus ook voor deze.
Bij zichtbare gebruikssporen krijg je van ons een deelvergoeding.

 • Deze service geldt alleen voor producten die niet ouder zijn dan 30 dagen (vanaf de dag van ontvangst).
 • Het product mag niet dusdanig beschadigd zijn dat de werking van het apparaat verminderd is. De waardevermindering kan dan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag. Ook als het product al in gebruik is genomen en daardoor onverkoopbaar is geworden kan de waardevermindering oplopen tot 100% van het aankoopbedrag.
 • Producten die vallen onder de uitzonderingen zijn uitgesloten van deze regeling.

Terugbetaling


Wat krijg je terug?

Je krijgt het aankoopbedrag zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 14 dagen na herroeping teruggestort inclusief de betaalde verzend- en betaalkosten. Komt jouw product in aanmerking voor een deelvergoeding? Dan betalen we het betreffende gedeelte van het aankoopbedrag terug.

Hoe krijg je je geld terug?

Als je geld terugkrijgt, storten we het bedrag op dezelfde manier terug zoals je de bestelling hebt afgerekend. Mocht dit toch niet lukken, dan nemen we uiteraard zo snel mogelijk contact op.

Tips voor het retour sturen


Zorg ervoor dat het artikel goed ingepakt is zodat het niet beschadigd kan raken tijdens het transport.


 • Gebruik bij voorkeur dezelfde omdoos en verpakkingsmaterialen waarin wij het product hebben verstuurd.
 • Plak in geen geval stickers op de productverpakking.
 • Schrijf in geen geval op de productverpakking.
 • Enkele producten die uitgezonderd zijn

  • Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

  • U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  Kosten voor het retour sturen

  Kosten voor retour zenden zijn voor eigen rekening mits je gebruikt van onze PostNL, DPD of Bpost retourlabel service. Voor retouren die vallen onder de deelvergoeding zijn de kosten van de retourzending voor je eigen rekening en zullen niet worden vergoed.
  Je kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

  Retouradres:

  Macrovet Retouren
  Maricoweg 7
  1791 MD, DEN BURG
  NEDERLAND