9.4 / 10Klantbeoordelingen

Black Hawk Kite 7 meter

(19) Beoordelingen

 • Duiven, kraaien, meeuwen, kauwen
 • Spreeuwen, ganzen, mussen etc.
 • o.a. agrarisch, gebouwen, tuinen

146,-

Nog 100+ in voorraad
Bestel voor 15.00uur, morgen geleverd
Kies Soort:
Voor bestellingen onder de €99,00 rekenen wij verzendkosten
- +

146,-

Thuiswinkel Awards Meervoudig winnaar Thuiswinkelawards
Thuiswinkel Waarborg
Echte klantenbeoordelingen 9.4 / 10
 • Gratis verzending vanaf € 99,- in NL & BE
 • 30 dagen bedenktijd: gratis retourneren
 • Gratis achteraf betalen met Klarna
 • Voor 15u besteld, morgen in huis (ma-vrij)
 • Bestelling afhalen bij een DHL Parcelshop in de buurt
Productnummer: FRY-265

Effectief vogels verjagen met de Hawk Kite vlieger

Met de Hawkkite Vogelwerende vlieger verjaag je vogels die veel overlast veroorzaken zoals meeuwen, kraaien, duiven, kauwen en mezen. Deze vogels kunnen voor veel overlast zorgen bij tuinders, fruittelers, zelfs steden kunnen last hebben van vogel overlast. Doordat de Hawk Kite roofvogelvlieger elke keer weer anders op de wind vliegt zal er nauwelijks gewenning ontstaan. Dit zorgt ervoor dat deze vogelverschrikker vele malen effectiever is dan statische vogelverschrikkers.

Tegen welke soorten vogeloverlast werkt de Hawk Kite roofvogelvlieger

Geen vogel voelt zich veilig onder een roofvogel. Dat is dan ook een van de redenen waarom deze vlieger fenomenaal werkt. De vogel vliegt al bij een klein briesje. Hij beweegt, klimt en duikt als een echte valk die zijn territorium verdedigt. De vlieger is geschikt om de volgende vogels te verjagen:

Aalscholvers, Duiven, Eenden, Eksters, Ganzen, Kauwen, Kraaien, Kwikstaarten, Lijsters, Meeuwen, Merels, Mezen, Mussen, Reiger, Roeken, Specht, Spreeuwen, Vlaamse gaaien, Zwaluwen, Zwanen.

Vogels wennen niet aan de Hawk Kite

Andere vogelverschrikkers zijn statisch. Vogels wennen er vaak snel aan. De Hawk Kite vogelverjager kent dit probleem niet. Dit komt omdat de roofvogelvlieger volledig willekeurig vliegt. Vogels zullen veel minder snel aan zijn aanwezigheid wennen omdat de vlieger zich als een roofvogel gedraagt.

De vlieger van de 7 meter variant van de Hawk Kite kan wel tot 13 meter hoog vliegen (goed voor 0.75ha). De 10 meter versie vliegt wel tot 18 meter hoog (goed voor 1.5ha). Als optie is er ook een 13 meter hoge aluminium paal bij te bestellen, hiermee vliegt de Hawk Kite tot wel 25 meter hoog.

Voordelen van de Hawk Kite vogelverjager

 • Lichtgewicht
  De Hawk Kite vogelverjagende vlieger is enorm lichtgewicht. Naast dat het systeem klein en gemakkelijk op te bergen is, vliegt de vlieger al bij het kleinste zuchtje wind. De roofvogelvlieger is daardoor effectiever dan vergelijkbare vliegers.
 • Gemakkelijk te installeren
  Je installeert de Hawk Kite gemakkelijk. Binnen minder dan 10 minuten verjaag je al vogels.
 • 24/7 vogels verjagen
  Zodra er maar een zuchtje wind is doet de vlieger zijn werk. Dit is vooral 's ochtends wanneer de vogels het meest actief zijn en de wind vaak minder hard is dan de rest van de dag essentieel.
 • Milieuvriendelijk en zonder geluid
  De Hawk Kite doet zijn werk geruisloos. Dit is een voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld vogels op een andere manier verjagen.
 • Onderhoudsvrij
  De Hawk Kite hoeft alleen bij extreme weersomstandigheden (vanaf windkracht 5) naar beneden te worden gehaald. Verder is er geen onderhoud nodig.
 • Efficiënt vogels verjagen
  Er is bewezen dat de roofdiervlieger erg effectief is. Dit omdat hij dynamisch is. De vlieger vliegt nooit hetzelfde.
 • Betaalbaar
  De prijs van de Hawk Kite vogelverjager is aantrekkelijk. Zeker als je deze vergelijkt met andere toepassingen om vogels te verjagen.
Vogels blijven op afstand nu we de Hawk Kite hebben staan werkt perfect!!

Wanneer is de vogelverjager het meest effectief?

Begin met verjagen voordat de vogels gaan nestelen. Wanneer ze al een nest hebben laten de vogels zich lastig verjagen, ze beschermen hun kroost. Daarbij is het verboden de vogels te verjagen als ze al een nest hebben. Plaats de verjager daarom vroeg in de lente (bij voorkeur al in februari) en vroeg in de herfst (eind augustus, begin september).

De Hawk Kite beschermt:

 • Agrarische gewassen
 • Stedelijke gebieden
 • Gebouwen
 • Terras
 • Daken
 • Volkstuinen
 • Boomgaarden
 • Groentetuinen
 • Grasveld
 • Perken
 • Autoparkeerplaats
 • Tuinen
 • Afvalterreinen.

De Hawk-kite roofvogelvlieger plaatsen

De Hawk-Kite vogelverjager wordt standaard geleverd met een grondanker. Wil je de stok op een verharde grond plaatsen, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een parasolvoet, een metalenvoet of een RVS-voet. Voor moeilijker bereikbare plekken kun je een muurbeugel gebruiken.
Het belangrijkst is dat de paal een klein beetje los staat zodat hij met de wind en de vlieger mee kan bewegen.

Neem alvast de handleiding van de Hawk Kite vogelverjager door voor het beste resultaat.

Lees meer Lees minder

Specificaties Black Hawk Kite 7 meter

Productsoort: Vogelverjagende vlieger

Productbeoordelingen Black Hawk Kite 7 meter

Werkt goed bij genoeg wind

Laten we beginnen met waarom we hem hier gekocht hebben: er was een filmpje waarin macrovet zelf uileg gaf over de vlieger en het opzetten ervan. Dat was handig voor als je hem koopt, maar ook kun je zien dat er eigen geloof in het product is. Complimenten Alle onderdelen, grondpaal, fiberhengel en vlieger zijn met zorg gemaakt en zien er goed uit. Geen malheur na een maandje gebruik. De vlieger functioneert bij 4bft (de maximale wind waarbij de vlieger volgsns de gebruiksaanwijzing buiten mag zijn) goed. Bij minder wind heeft de vlieger moeite met opstijgen. De vogel hangt wat lusteloos te bungelen. De vlieger is is wat zwaar lijkt het. mogelijk is daar nog te optimaliseren. Verder hangt de vlieger nog al eens op de kop. Zelf hebben we het idee om aan 1 (achter)zijde een klein vaantje te maken die dan wind vangt en zo de vlieger omdraait. De vogels kiezen het hazepad als de vlieger vliegt.. de vogels hebben lef of beperkte herinnering aan de vogel, want als ie een paar dagen niet gevlogen heeft, zijn ze weer terug. We zijn blij met de vlieger, al zijn we er nog niet.

Volledige omschrijving Minder beschrijving

Fam brouwer

August 7, 2022 17:26

prima

prima

April 30, 2021 08:47

super goed

De Hawk Kite roofvogelprint voldoet aan al onze eisen/ verwachtingen De kraaien zijn gestopt met nesten bouwen onder de zonnepanelen ik heb wel steeds de nesten van tevoren weggehaald Volgens mij waren ze goed verschrokken want er volgde enkele dagen steeds een zwerm kraaien (ongeveer 100 stuks) boven ons huis zij kwamen kijken met veel geweld De kinderen die langs kwamen lopen vonden het een machtig gezicht als de vlieger weer boven het dak uitkwam

Volledige omschrijving Minder beschrijving

May 5, 2020 10:16

Goed product

Ziet er goed uit

W. P.

February 23, 2020 15:43

Groene paal afgebroken

Hij houdt de vogels goed weg

Saskia

June 27, 2019 09:48

De bestelling was al de volgende dag thuis super!

ik heb een lang (prettig) gesprek met een van jullie medewerkers waarna de keuze om een vlieger met 7 m hoge stok is gevallen. De bestelling was al de volgende dag thuis super! Met veel plezier hebben we de vogel in elkaar gezet én met een klein zuchtje wind ging hij vliegen – en het werkt ook heel goed. Deze vogelverschrikker methode passen we toe in de schooltuinen in Enkhuizen. Ook leuk natuur om de kidz te vertellen over het gedrag van de vogels en dat je veel van de natuur kunt leren en toepassen.

Volledige omschrijving Minder beschrijving

April 17, 2018 04:15

Werkt super tegen kraaien

Hebben de Hawk kite aangeschaft omdat we erg last hadden van kraaien. Die pikten gaten in de kleden en balen. Er werd geadviseerd om de Hawk kite te kopen. Ik was wat sceptisch, maar het werkt fantastisch! We hebben deze nu 2 weken bij de (maïs) kuilen in gebruik en ik heb geen kraai meer gezien. Hopen dat het zo blijft, maar daar heb ik wel vertrouwen in.

Volledige omschrijving Minder beschrijving

July 19, 2016 06:17

Kwaliteit en snelle levering

Goede, duidelijke website. Correcte behandeling en een snelle levertijd.

August 17, 2015 07:23

prima

Hallo hij doet het prima boven de aardbeien, hoeft er geen net meer over bedankt.

June 23, 2015 05:44

helaas niet windbestendig

De vogel zit gelijmd aan flexibele paal maar lag ineens op dak omdat het niet goed gelijmd is. Konden het zelf repareren maar voor zelfde geld was alles verdwenen door de wind. Reactie klantenservice Helaas kunnen ze inderdaad niet tegen hele harde wind. Ons advies is dan ook om bij opkomende storm de vlieger neer te halen.

Volledige omschrijving Minder beschrijving

June 18, 2015 02:06

Toegevoegd aan winkelwagen

 • Kies Soort: Black Hawk Kite 7 meter