9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Persoonlijke bescherming

Op zoek naar persoonlijke beschermingmiddelen voor op de boerderij? Onder deze categorie vindt u goede wegwerpartikelen, werkhandschoenen en veiligheidsuitrusting producten in diverse maten.

+ meer informatie

Op zoek naar persoonlijke beschermingmiddelen voor op de boerderij? Onder deze categorie vindt u goede wegwerphandschoenen, wegwerpschoenovertrekken, wegpwerpmutsen, wegwerpoveralls en een ruim assortiment werkhandschoenen in diverse maten.

Ook veiligheidsartikelen zoals gehoorbeschermer, veiligheidsbril en stofmasker. Verder vindt u ook de Vink laarzenreiniger. Bent u op zoek naar een unieke boxershort, neem dan even een kijkje bij de Boer Boer Boxers.

media

Macrovet.nl, zoals met grote letters op onze voorpagina aangegeven noemen wij ons zelf “Dé dierenbenodigdheden en buitenleven specialist”. Dit is niet voor niks, onze familie zit al ruim 50 jaar in de dierenbenodigdheden voor koeien, schapen, varkens, paarden en kleine huisdieren. Sinds 2008 is daarvoor de website Macrovet.nl in het leven geroepen waar u een keuze heeft uit een ruim assortiment.

Meer over ons