9.4 / 10Klantbeoordelingen

Dier- en vogelverjager met licht, geluid of ultrasoon

(5) Beoordelingen

  • Katten, honden, duiven, kraaien
  • Meeuwen, reigers etc.
  • Balkon en tuin

91,-

Nog 100+ in voorraad
Bestel voor 15.00uur, morgen geleverd
Voor bestellingen onder de €99,00 rekenen wij verzendkosten
- +

91,-

Thuiswinkel Awards Meervoudig winnaar Thuiswinkelawards
Thuiswinkel Waarborg
Echte klantenbeoordelingen 9.4 / 10
  • Gratis verzending vanaf € 99,- in NL & BE
  • 30 dagen bedenktijd: gratis retourneren
  • Gratis achteraf betalen met Klarna
  • Voor 15u besteld, morgen in huis (ma-vrij)
  • Bestelling afhalen bij een DHL Parcelshop in de buurt
Productnummer: FRY-380

Dier- en vogelverjager met licht, geluid of ultrasoon

De Vogel- en dierverjager Garden Guard 380 is voorzien van een bewegingsmelder, zodra er beweging is gedetecteerd maakt de verjager geluid of toont het een flitslicht.

Het audio geluid is het alarm wat mensen kunnen horen. Een combinatie met dit geluid en ultrasone geeft een beter resultaat om ongewenste indringers en dieren uit uw tuin te verjagen. Echter, als het audio geluid uw buurt verstoord kunt u dit uitschakelen met behulp van de "sonic" volumeknop.

Het ultrasone geluid is het geluid wat alleen dieren kunnen horen. Dit geluid is te horen zodra het apparaat is ingeschakeld ( via de adapter of op batterijen). U kunt de frequentie aanpassen met behulp van de frequentie knop, maar het is niet uit te schakelen met de knop van het "sonic" volume. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie over de frequentie draaiknop.

Snelle installatie

Uw apparaat is geleverd met een adapter. Maak de achterkant open en sluit de adapter aan. U ziet aan de onderkant van het apparaat een opening waar de kabel na het sluiten doorheen moet gaan. Heeft u niet de mogelijkheid om de adapter aan te sluiten dan is het ook mogelijk om 4 C-batterijen te gebruiken (niet aanwezig). Wanneer u het apparaat aansluit wacht u eventjes totdat het rode lampje gaat branden. De rode verlichting blijft ongeveer 20 seconden branden voordat die uitgaat. Uw apparaat is nu klaar voor gebruik.

Alles om het apparaat te regelen zit achter het kapje aan de achterkant. Verwijder het klepje als u de instellingen van het apparaat wilt aanpassen. Wanneer u met instellen klaar bent, plaats de klep op de correcte manier terug.

Frequentie regelaar: Bij de frequentie regelaar ziet u verschillende ongewenste dieren staan. Kies vervolgens het dier of dieren die u niet wenst. Als u probeert meerdere dieren af te weren zet het apparaat dan in het bereik van meerdere dieren. Verplaats of zet uw apparaat af en toe uit om te zorgen dat de dieren niet aan het geluid zullen wennen.

Wanneer het apparaat op continue geluid staat zal deze constant ultrasonisch en audio geluiden maken met willekeurige intervallen. De bewegingsmelder zal op deze stand uitgeschakeld zijn.

Gevoeligheid: De gevoeligheid van de lichtsensor bepaald u door middel van de knop "sensitivity dail" te draaien. Naar rechts is gevoeliger.
Audio volume: Met de "sonic volume" knop regelt u het geluid volume van het alarm en het geluid van de te verjagen dieren. Wanneer het geluid u of uw buren stoort draait uw de volume knop naar links. Het ultrasonische geluid werkt nog steeds voor het afweren van de dieren.

Hier zijn de instellingen voor veel voorkomende ongewenste soorten dieren:

Eekhoorn/muizen: Draai de frequentie knop helemaal naar rechts. Als u niet zeker bent draai de knop dan tot het gewenste resultaat.

Konijnen: Draai de frequentie knop helemaal naar links.

Vogels/kraaien: Draai de frequentie knop helemaal naar links en gebruik het alarm geluid.

Honden/katten: Draai de frequentie knop helemaal naar links en draai aan de knop tot het apparaat het beste werkt. Honden en katten hebben een zeer uiteenlopende gehoor selectie.

Meegeleverde afstandsbediening

De afstandsbediening is simpel in gebruik met maar 4 functies. Voor een optimaal gebruik van uw apparaat. Het werkt ongeveer tot op een afstand van 25 meter van het apparaat. Het heeft 4 knoppen: Ultrasoon, knipper licht, stand-by modus of Turbo functie.

Opmerking: De volume regelaar voor het alarm zit achterop het apparaat. Wanneer u het apparaat zojuist heeft aangesloten brand er gedurende ongeveer 20 seconden rode verlichting. Daarna kunt u pas gebruik maken van de afstandsbediening.

De turbo knop (boven links) is ook een veiligheidsknop voor het beschermen van jezelf en familie buiten. Wanneer u deze knop gebruikt worden alle functies geactiveerd voor 20 seconden. Dit kun je gebruiken om een groot dier te laten schrikken. Deze functie werkt ook als het apparaat op stand-by modus staat. Deze functie werkt 24 per dag ongeacht de tijd instelling. Voor het instellen van het volume van het alarm moet u de achterkant verwijderen. Deze functie kunt u ook gebruiken wanneer u de dieren in uw tuin ziet komen.

Plaatsing van het apparaat

Het is belangrijk om het apparaat te plaatsen waar het meest effectief is. Plaats het apparaat bij lopende dieren zo dat het ongeveer op hoofdhoogte hangt zodat ze het beste de frequenties horen. Plaats het apparaat niet op de grond dat gaat te kosten van het bereik van geluid en sensor. Met gebruik van de schroeven kunt u het apparaat ophangen aan een muur of boom… Als u het apparaat hoger hangt dan dat de dieren komen kunt u het beste het apparaat naar beneden richten voor het beste resultaat. Voor dieren die nestelen in bomen kunt u het best het apparaat in de boomtop of aan het dak bevestigen. Het ultrasone geluid heeft een bereik van ongeveer 20 meter. Maar hoe dichterbij het dier hoe effectiever het werkt. Ultrasone geluiden kunnen niet door dichte objecten zoals ramen, duren of hekken. Dus zorg ervoor dat er niets tussen het gebied en het apparaat zit. Het ultrasone geluid heeft een bereik van ongeveer 170 graden horizontaal en 60 graden verticaal.

Montage aan een wand

U heeft 2 schroeven en pluggen nodig om het apparaat te kunnen bevestigen. Boor 2 gaatjes in de muur vervolgens de plug en de schroef erin. Hang het apparaat vervolgens met de uitsparingen aan de schroeven. Als u het apparaat buiten gebruikt plaats het ongeveer op de hoogte van de dieren. Is die niet mogelijk hang het apparaat dan wel in de richting van de dieren zodat ze de geluiden goed kunnen horen. Het apparaat moet wel zo hangen dat er geen objecten tussen dier en apparaat zijn.

Aantekening:

Wanneer u zelf een hond of kat heeft wordt geadviseerd het apparaat uit te schakelen wanneer uw eigen dieren in de tuin aanwezig zijn. Dit omdat honden en katten zeer hoge tonen kunnen horen.

Wanneer het apparaat laten werken:

Sommige dieren zijn in de nacht actief, sommige overdag. Met de schakelaar achterop kunt u kiezen of u het apparaat 24 uur, dag of in de nacht wilt laten werken. De alarmknop op de afstandsbediening doet het altijd 24 uur per dag.

Audio (Sonic):

Naast het onhoorbare ultrasone signaal, is het apparaat voorzien van een audio signaal. Op vol volume van het geluid. Het geluid kan gehoord worden tot ongeveer 90 meter van uw woning. Het kan ook dienen als alarm voor uw tuin.

Insects (insecten) - Deer (Hert) - Raccoon (wasbeer) - Armadillos (Gordeldier) - Birds/Skunks (vogels/stinkdier) - Cats/Dogs (katten/honden) - Rodents/Bats (knaagdieren/vleermuizen).

Lees meer Lees minder

Specificaties Dier- en vogelverjager met licht, geluid of ultrasoon

Doeldier: Duiven, Eksters, Overige Vogels, Reigers
Probleem: Eksteroverlast, Overige vogels overlast, Reigeroverlast, duivenoverlast
Productsoort: Vogelverjager met geluid
Soort vogelverjager: Verjagen met geluid
Soort vogelwering: Geluid
Waar vogel overlast: Agrarische Sector, Balkon, Boot, Tuin
Welke vogel last van: Last van duiven, Last van eksters, Last van reigers, Van van overige vogels

Productbeoordelingen Dier- en vogelverjager met licht, geluid of ultrasoon

Zeer goed.

Product werkt prima veel mogelijkheden van heel hoge tonen tot heel veel lawaai.

June 7, 2021 04:19

Correct en in orde

Correcte service en levering. Brouwkwaliteit is plastiek maar het lijkt me wel ok. Montage is zeer eenvoudig, alsook de instellingen. Op dit ogenblik is het een perfect resultaat: vogels blijven niet meer zitten en zijn snel weg. Ik ben positief over dit product.

Erik

May 16, 2021 06:29

Zeer tevreden !!!!

Het bedrijf levert alleen maar kwaliteit. Een bijzondere goede service en uitleg. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug voor andere aankopen.

April 28, 2020 12:11

Eindelijk een schoon terras!

Omdat een deel van ons terras overschaduwd wordt door een grote boom moesten we er bijna elke week met de Kärcher over om de duivendrek te verwijderen. Nu we de ultrasone vogelverjager hebben geïnstalleerd zitten er geen duiven meer en blijft het terras ook daar schoon, zodat we daar met een gerust hart spullen als een barbecue of fietsen kunnen plaatsen. Gemakkelijk te installeren, Ik kan het iedereen die met vergelijkbare problemen kampt aanbevelen!

Volledige omschrijving Minder beschrijving

April 16, 2020 10:05

Zeer goed toestel

Zeer goed toestel en uitstekende naservice. Toestel werkte niet met de afstandsbediening En direct totaal vervangen door fabrikant . Proficiat voor zulke service .

Rik

May 16, 2015 15:07

close

Toegevoegd aan winkelwagen