Blog berichten

De Aesculap Bonum Paardenscheermachine getest

Geschreven op 9 oktober 2018 / Categorie: Algemeen

Een aantal weken geleden waren we op zoek naar een tester voor de nieuwste scheermachine van Aesculap; de Bonum. Een accu machine met een smaller handvat waardoor hij ook erg geschikt is voor kleinere handen. Ook is deze nieuwe accu scheermachine extra licht en stil.

Tester Gevonden

Mede vanwege eigenschappen van de scheermachine, kregen we een ontzettend groot aantal inschrijvingen. Na al deze inschrijvingen aandachtig te hebben doorgelezen konden we iemand kiezen die de machine voor ons ging testen.
Het werd Maysoon Rashid. Meder doordat ze het hele jaar door paarden scheert. Ook heeft ze ervaring met andere Aesculap paardenscheermachines waardoor ze de machine goed kan vergelijken.

Testen van de Aesculap Bonum

Vorige week was het zo ver. De Aesculaep Bonum in onze tas en we konden op weg naar Friesland waar we met Maysoon in de stal hadden afgesproken om de accu machine te testen. Maysoon had een dag van te voren al het 'test-paard' gewassen. Dit zodat de messen tijdens het scheren geen vuil tegen zouden komen. Vuil is funest voor de scheermessen.

Unboxing: De Aesculap Bonum uitpakken

Allereerst zou Maysoon de machine uit de doos halen. Wat zit er in de doos? Wat zijn haar eerste bevindingen van de machine? Je ziet het in het filmpje hieronder:

Het paard scheren met de Aesculap Bonum

Na het pakket uit te hebben gepakt is het tijd voor het echte testen. Tijd dus om het paard te scheren. Zou de machine de test doorstaan?
Alvorens Maysoon begint met het paard te scheren wordt eerst de machine even goed geolied. Ze geeft aan dat dit echt essentieel is. Wat wij uiteraard beamen. "Belangrijk is om na elk lichaamsdeel de machine te oliën".
Daarna is het dan echt tijd om de machine aan het werk te zien. Benieuwd naar de eerste bevindingen van onze tester? Bekijk dan het filmpje hieronder:

 

 

 

Willem-Johan | Macrovet

Willem-Johan | Macrovet